Golcü niçin gecikti?..

Bence üç ihtimal var. Birincisi basiretsizlik, ikincisi Terim’i yıldırma politikası, inanmak istediğim üçüncüsü ise satıştan gelen paranın beklenmesi… Önüme çıkan, çıkmayan...

Bence üç ihtimal var. Birincisi basiretsizlik, ikincisi Terim’i yıldırma politikası, inanmak istediğim üçüncüsü ise satıştan gelen paranın beklenmesi… Önüme çıkan, çıkmayan Galatasaraylı soruyor, kimi yüz yüze, kimi mailden, kimi telefondan, kimi mesajla; “Ne yapıyor Galatasaray Başkanı, hâlâ bir forvet, bir golcü alamadı, işte Türkiye Kupası geldi, ardından hemen lig başlıyor, bu nasıl yöneticilik? Sezon başı olduğu gibi gene uyutuluyor muyuz?..”
Sıkkın, endişeli, üzgün, kızgın, öfkeli Galatasaraylılara verdiğim cevapları, özetleyeyim. İşte, Galatasaray Başkan ve yönetiminin, bugüne kadar “uykularını kaçırdığı, gece kâbuslar gördürdüğü hâlde, beklenen ‘golcü’ transferini bugüne kadar yapmamaları ya da yapamamaları” konusundaki düşüncelerim:
1 - Sezon basındaki gibi bir “basiretsizlik, beceriksizlik” krizine gene girmiş olabilirler!..
2 - Fatih Hoca’nın “isyan edip ‘Artık ben yokum’ diyerek bırakıp gitmesini” sağlamaya çalışıyorlar, senaryoyu yazdılar, sahneye koyuyorlar!..
3 - Fatih Hoca’yı, takımı, taraftarı, camiayı mutlu edecek “gerçek bir yıldız” forvet / golcü transferi (ki, onu buldular) için UEFA’nın da itiraz edemeyeceği bir transfer ücreti ödeyeceklerinden” kasaya “o parayı koymaya çalışıyorlar”; Rodriguez’den kalana, Belhanda’dan geleceği de eklemek için, beklemedeler. “Biraz sabır, eli kulağında” diyorlar!..
Bu üç ihtimalden “ilkine” hiç ihtimal vermiyorum. “Sezon başı tecrübesinden sonra”, gene ve böyle bir “beceriksizlik ve basiretsizlik tüneline gireceklerini” sanmıyorum.
“İkinci ihtimal”; bu konuda, İstanbul-Urla arasındaki 800 kilometreyi aşıp kulağıma gelen “öyle şeyler duydum” ki; “Olamaz, olmaz” diyemiyorum. Ama “Evet, sebep bu” da diyemiyorum.
Aklıma, mantığıma “uygun” ve elbette “gönlü Galatasaray’dan yana olan” bir spor insanı olarak, “Üçüncü ihtimal” için; “İşte gecikmenin sebebi yüzde 90 budur” diyorum!..
Zaten “ancak bu ihtimal gerçekleşirse”, sezon başındaki gaflet ve “bu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar