İftiharlık yöneticiler!..

Futbolumuzu da,  birbirinizi de yemeye devam edin, devam edin ki, Türk futbolu ve Türk Millî Takımı “uluslararası platformda” kümeler düşsün, kulüplerinizin de “marka değeri” sıfıra doğru pike...

Futbolumuzu da,  birbirinizi de yemeye devam edin, devam edin ki, Türk futbolu ve Türk Millî Takımı “uluslararası platformda” kümeler düşsün, kulüplerinizin de “marka değeri” sıfıra doğru pike yapmayı sürdürsün ve de borç batağına çakılıp, boğulsun!..

Kimler bu “iftiharlık” yöneticiler; başta Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, sonra Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sonra uzun yıllar Kulüpler Birliği Başkanlığı yapmış olan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, sonra Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç!..
Evet, iftihar edebilirler, futbolumuzu ve takımlarımızı ne hâle düşürdüler ortada; hâlâ ve hâlâ birbirlerini yiyorlar; birbirlerine gönülden “Merhaba” diyecek, “el sıkışacak” hâlleri yok!..
İşte “dehşet verici” gerçek; iki gecede 4 maç oynadı Avrupa kupalarında Türk takımları; sadece ve sadece “bir puan” alabildi; onu da “bir puanla UEFA Avrupa Ligi grubunda sonuncu olarak elenen” Akhisarspor aldı. 

Galatasaray mağlup, Beşiktaş mağlup, Fenerbahçe mağlup, 4 maçta sadece Galatasaray gol (2) atabilmiş, diğerleri sıfıra sıfır elde var sıfır! 4 maçta yediğimiz gol sayısı ise 5!..
Dört takımımız Avrupa kupaları gruplarında 24 maç oynamış, toplamda 5 galibiyet, 5 beraberlik almışlar, 14 de mağlubiyet. 24 maçta atabildiğimiz gol 25, yediğimiz gol 40, evet 40!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 80 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 375 Okunma Yıktılar perdeyi, eylediler viran! 03 Ocak 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar