Ona inananları çok üzdü, Ali Koç!..

F.Bahçe sahnesinde bir dram mı, bir melodram mı, yoksa bir komedi mi oynanıyor, siz cevap verin, değerli okurlarım!..   Benim için tam bir hayal kırıklığıdır, Ali Koç’un “bugüne kadarlık...

F.Bahçe sahnesinde bir dram mı, bir melodram mı, yoksa bir komedi mi oynanıyor, siz cevap verin, değerli okurlarım!..
 
Benim için tam bir hayal kırıklığıdır, Ali Koç’un “bugüne kadarlık ‘kısacık’ başkanlık serüveni” ve de “krizin kırılma anlarında” hep “yanlış ya da hatalı veya eksik kararlar alarak”, kendini de, yönetimini de, kulübünü de, kulübün lokomotifi futbol takımını da bugünkü duruma düşürmüştür; çok yazık!..
Futbol takımının başına “Comollli / Cocu ikilisini getirmek” ile başlayan “yanlışlar / hatalar / eksikler zinciri”, ne yazık ki, “el ele gönderilmemeleri” ile devam etmiştir. Dahası “Cocu gönderilirken”, yerine “Avrupa’dan genç, başarıya aç, disiplinli, futbol ile yatıp kalkan” bir teknik adam getirilmeyerek, Galatasaray’ın “altyapı hocası” Hollandalı Jan Olde Riekerink ile sadece ve sadece “ucuzluğuna bakarak düştüğü” hatayı tekrarlamıştır. Cocu’nun yardımcısı Hollandalı Erwin Koeman ile yola devam edilmiş ve ne yazık ki, Fenerbahçe futbol takımı “15 maçta 14 puan ve ‘eksi 8’ averaj ile puan cetvelinin 17’inci sırasına düştükten” sonra, bugüne kadar “Hayır, olmaz, olmayacak” dediği Ersun Yanal ile masaya oturmuştur. 
Fenerbahçe futbol takımının başında artık, “Ali Koç’un değil, sosyal medyanın getirdiği” bir hoca bulunmaktadır.
Bitmedi; Aziz Yıldırım’ın “Yirmi yıl, en kötü krizlerde bile teslim olmadığı” tribünlere “teslim olan” bir başkan vardır, artık Fenerbahçe’nin başında!..
Ve de o başkan, kendisini, “Fenerbahçeli futbolcuları Akhisar’dan İstanbul’a otobüs ile yollayarak”, bizim zamanımızda (Şimdi değil) “yaramazlık yapan öğrencilerini, kara tahtanın yanında ‘tek ayak durma’ cezasına çarptıran ilkokul öğretmenleri” durumuna düşürmüştür. Fenerbahçe sahnesinde bir dram mı, bir melodram mı, yoksa bir komedi mi oynanıyor, siz cevap verin, değerli okurlarım!..
Aslında, “benim bilmek istediğim, görmek istediğim, olmasını beklediğim” Ali Koç Başkan, “onların büyük çoğunluğu ile sezon sonuna kadar devam etme zorunda olduğu hâlde”, öfkesini dizginleyemeyerek verdiği bu acı ceza ile futbolcularını bütün dünya önünde küçük düşüreceğine, “Yapamadım, yapacaklara yolu açıyorum” diyerek istifa eder, evine dönerdi.
Ve de, “Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un “sonradan sildiği” o çok ağır tweeti” de sosyal medyada “bomba gibi” patlamazdı!.. 
Ali Koç olayı göstermiştir ki; Fenerbahçe’nin başkanlık koltuğu, “tıpkı Galatasaray’ın başkanlık koltuğu gibi” “deneme sınama yolu ile ve de “yanlışlar / hatalar / yapıla yapıla acemilik döneminin aşılacağı bir makam” değildir.
Ali Koç, ne yazık ki, bu denemeyi, Galatasaray’ın hem de ne acılar yaşayarak yaptığını göre göre” Fenerbahçe’ye taşımıştır ve bunun bedeli, “Devam arkadaşlar” olamaz!..
Temenni ediyorum ki, “ben yanılayım” ve Ali Koç, Fenerbahçe’yi düzlüğe çıkarsın!..
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 82 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar