“Kumpas” diyor, Ali Koç; tüyler ürpertici!..

Bu takım içten sabote ediliyor. Zira kadro ne kadar yetersiz olsa da, Comolli ve Cocu’nun kulakları çınlasın, kalite itibarıyla çok yanlış futbolcu seçimleri yüzünden, sarı-lacivertli takım ‘spor...

Bu takım içten sabote ediliyor. Zira kadro ne kadar yetersiz olsa da, Comolli ve Cocu’nun kulakları çınlasın, kalite itibarıyla çok yanlış futbolcu seçimleri yüzünden, sarı-lacivertli takım ‘spor yazarlığı hayatımın en kötü Fenerbahçe’si’ hâline gelmiş olsa da, futboldan, takım olmaktan, mücadele etmekten bu kadar uzak bir görüntü vermesi imkansız gibi geliyor bana. Bu işte mutlaka bir iş var” diyordum, haftalardır, Fenerbahçeli arkadaşlarıma ve dostlarıma…
“Yukarıdaki görüşlerime rağmen”, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarını TV ekranında seyrederken “tüylerim diken diken oldu.”
“Bu kadarını düşünebilmem” mümkün değildi; 63 yıllık spor yazarlığı hayatımda da “böyle dehşet verici bir tabloyu hiçbir kulüp için duymamış, görmemiş, yaşamamış” ve yazmamıştım!..
Evet “tüyler ürpertici” idi, Ali Koç’un açıklamaları ve eğer “aksi ispatlanamaz” ve “bu açıklamada ortaya konan iddialardan aklanamazlarsa”, sözü edilen ve “eski dönemden gelen” teknik adamların “görevlerine son verilmesi ile yetinilmemesi, yargı önüne çıkarılmaları” gerekmiyor mu?..
Sadece şunu söyleyeyim; “Bu iddialar doğru ise”, İDDAA, yani “bahis oynayan” milyonlarca insanın yatırdığı paralar “boşa gitmedi” mi?..
Ya da “bu iddialar doğru değilse”, Ali Koç’un yargı önünde, “bu insanları karalamasının hesabını vermesi” gerekmiyor mu?..
Aziz Yıldırım, “3 Temmuz kumpasının kurbanı” olduklarını söyleye söyleye, başkanlıktan ayrıldı, Ali Koç, daha “bir yılını doldurmadan” ne kadar acıdır ki, “içeriden gelen bir kumpas ile karşı karşıya kaldıklarını” söylüyor; sporumuzun geldiği noktaya bakın siz, ağlamamız gerek!..
Doğrusu, bugün yazılacak önemli olaylar vardı. Millî Takım gibi, Galatasaray Başkan ve yönetiminin “UEFA içinde çatışma var, bize dokunmayacak” diye diye camiayı avutmaya çalıştığı gelişmelerin “Galatasaray’ın üzerine yeniden kâbus gibi çökmesi” gibi, Galatasaray Divan Kurulundaki ağır eleştiriler, iddialar, Duygun Yarsu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 4 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 12 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 82 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar