Yemezler!..

Yeter artık Abdürrahim Albayrak yeter; Sen, alemi sersem ya da aptal mı sanıyorsun?.. Şimdi de kalkmış "Bizi Gomis yaktı" diyorsun; "Son dakikada gitti, santrfor alamadık" diyorsun; ayıp ve de utan!.. O günleri hep beraber yaşadık;...

Yeter artık Abdürrahim Albayrak yeter; Sen, alemi sersem ya da aptal mı sanıyorsun?.. Şimdi de kalkmış "Bizi Gomis yaktı" diyorsun; "Son dakikada gitti, santrfor alamadık" diyorsun; ayıp ve de utan!..
O günleri hep beraber yaşadık; "Gomis son dakikada mı gitti?.."
Neymiş "Çin'den almak istedikleri golcüde problemler varmış, 25 milyon avro ceza yeme riski varmış, göze alamamışlarmış… mış… mış…"
Peki, "Sudan ucuz ve İtalya'da hazır bekleyen genç Norveçli santrforu ben mi alamadım?.."
"Beşiktaş'ın göndermek için elinden geleni yaptığı Vagner Love'u bile alamayan" acaba  Çatladıkapıspor'un başkanı ve başkan vekili midir?..
Çık, erkekçe de ki; "Bu kaymak gibi kura da çekildikten sonra, mutlaka bir santrfor almamız gerekirdi, yüzümüze gözümüze bulaştırdık, hatta sorumluluğu 'Hesabı yanlış yaptı, biz alacak paramız var sanıyorduk, ama 450 bin avrocuk kalmışmış, alamadık' diyerek bir personelimize yüklemeye çalıştık. Şimdi, Porto yenilgisinin 'en büyük sebebi' ortaya çıkınca, 'Bunları unutmuşsunuzdur' diye 'Bizi Gomis yaktı' masalının arkasına saklanmaya çalışıyoruz. İnanırsanız ne âlâ, inanmazsanız da, nasıl olsa gene unutursunuz!.."
Yazıklar olsun sana; bu cesareti bile gösteremiyorsun; hadi canım sen de!.. Liseciler, bari utanın ve susun!..
Olağanüstü Genel Kurulda alınan bir kararla, "Galatasaray Kulübü’ne üye olma parası, yani giriş aidatı yüzde 100 artırıldı. Bugünlere kadar, 600 liraya üye olan "Galatasaray Liselilere" karşı, "Galatasaraylı olmayanlar" 10 bin lira ödeyerek kulüp üyesi olabiliyorlardı. Bu giriş aidatları, yüzde 100 arttırılınca "Liseliler için" 1.200 lira," Liseli olmayanlar için" 20 bin lira oldu.
Bu karar "büyük tepki aldı", zaten gecenin geç saatleri gelmişti, 11,5 saat süren genel kurulda çok kişi gitmiş ve karar "250 kadar üyenin katıldığı" oylamada, "2-3 oy fark" ile kabul edilmişti.
Sosyal medyada "adil olmayan" karar üzerine sert tartışmalar başladı. Liseci...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar