Biri “doğru” ise, öteki?..

Fenerbahçe Başkan Vekili, yani Başkan Ali Koç’un vekili Semih Özsoy “öyle” dedi, Alanyaspor Başkanı, Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı, Dışişleri Bakanımız Mevlût...

Fenerbahçe Başkan Vekili, yani Başkan Ali Koç’un vekili Semih Özsoy “öyle” dedi, Alanyaspor Başkanı, Alanya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı, Dışişleri Bakanımız Mevlût Çavuşoğlu’nun kardeşi Hasan Çavuşoğlu “böyle” dedi.
Amma, “ikisinden biri” çok açık ki, “doğruyu” söylemedi; zira, bu iki “değerli” spor adamı yöneticimiz, “tam da birbirinin tersi şeyler” söyledi. Acaba “hangisi” doğruyu söyledi?..
Özsoy dedi ki; “Emre Akbaba bize Alanyaspor Başkanı tarafından teklif edildi. Biz de hocamız ve Damien Comolli’ye sorduktan sonra olabilir deyip Alanyaspor Başkanı ile görüşmeye başladık. Bütün transferlerde önce kulübüyle görüşüyoruz. Çünkü kontratlı bir oyuncu. Dolayısıyla Hasan Başkan’la görüştükten sonra bu işin farklı boyutlarının olduğunu, hatta biz seçilmeden bile önce rakip takımların görüştüğünü fark ettikten sonra bizim şartlarımıza uygun olmadığından dolayı transferde fazla ilerlemedik. Oyuncuyla daha sonra Damien Comolli bir kez görüştü. Fikri, zikrinin olması anlamında. Alanya Başkanı bize izin verdikten sonra görüştük. Ondan sonra da çok yol kat etmenin anlamı olmayacağına karar verdik ve vazgeçtik. Comolli’nin görüşmesi tekniktir. Nerede, nasıl oynar türündendir. Bu kısmını açıkçası o kadar bilmiyorum ama bizim bu oyuncuyla ilgilenmemizin tek sebebi Alanyaspor Başkanı’nın teklif etmesi.”
Çavuşoğlu dedi ki: “Ali Koç başkan seçildikten 15-20 gün sonra beni aradı. ‘Emre Akbaba için ne düşünüyorsunuz?’ dedi. Ben de ‘Alanyaspor’un menfaatlerini karşılarsa konuşuruz’ dedim.
Ben Emre’yi Fenerbahçe’ye teklif etmedim. Talep zaten onlardan geldi. Hatta Emre’nin menajeri, Comolli ve Cocu ile bile oturmuş. Forma numarasına kadar konuşulmuş. Herkes doğruları konuşsun. Şapkalarını önüne koysunlar.”
Şimdi sormak gerek, Semih Özsoy’a; “Hasan Çavuşoğlu sizi tekzip etti”; ne diyorsunuz?..
Dahası; “Fenerbahçe’nin Galatasaray’a büyük çalımı” ve de hatta “Emre, bugün Fenerbahçe’de” diye manşetler atarken, nerelerdeydiniz; neden “Yok böyl...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bırakın, Muslera gitsin! 23 Mart 2024 | 5 Okunma Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 14 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 5 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 85 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 377 Okunma
TÜM YAZILARI
TÜRKİYE GAZETESİ YAZARLARI
Yorumlar