Güneş ve Avcı!..

Birincisi (Çok severim), takımının Avrupa kupalarından elenmesi için “elinden ne gelirse” yaptı, iki maçta da, şükretsin Negredo’ya. İkincisi (Fazla sempatim olduğunu söyleyemem, sebebini...

Birincisi (Çok severim), takımının Avrupa kupalarından elenmesi için “elinden ne gelirse” yaptı, iki maçta da, şükretsin Negredo’ya. İkincisi (Fazla sempatim olduğunu söyleyemem, sebebini aşağıda yazacağım) takımının Avrupa kupalarından elenmesini bir defa daha “başarı ile” sağladı, yazıklar olsun!..
İnanamıyorum, bir hoca, “elinde, tabii bana göre, şu anda Türkiye’deki santrforların ‘en iyisi’ var”, onu harcamak için sezon başından beri yapmadığını bırakmıyor, tribünlerde oturtuyor, yedek kulübelerinde oturtuyor, “İstemem de, istemem” diye neredeyse bar bar bağırıyor, “kendisini ve Beşiktaş’ı kurtardığı maçtan sonra” bile, “Negredo iyi iş yaptı ama, fizik olarak daha istenilen seviyede değil” diyebiliyor; bu nasıl hocalık?..
Adam, “fizik olarak nasıl hazır olsun”, sen ona sezon başından beri, “böyle davranır”, bıraktım “üvey evlatlığı”, çok açık ki “yanaşma” diye bakarsan, onun fizik olarak da, psikolojik olarak da “hazır olması” mümkün mü?..
“Hazır değilse”, bunun suçu, kabahati, sorumlusu Negredo mudur, yoksa Şenol Güneş mi?..
Bu nasıl bir takıntıdır hocam, “Şenol Güneş’e yakışıyor” mu?..
Gelelim, “Avcı” Hoca’ya; “Burnley gibi” bir takıma elendikten sonra, “Lüzumsuz risk aldığımız bir pozisyonda yedik golü, elendik” diyebiliyor.
Saygıdeğer hocam, geçen yıl ne yaptın, Avrupa kupalarında, ya önceki yıl, ya daha önceki yıllar?..
Süper Lig’de ne yaptın, Avcı Hoca’m; Gençlerbirliği’nin, Ankaragücü’nün, Kocaelispor’un, Altay’ın, Göztepe’nin 2’şer, Akhisarspor’un, Konyaspor’un, Kayserispor’un, Sakaryaspor’un, Bursaspor’un, Eskişehirspor’un 1’er defa kazandığı Türkiye Kupası’nı, “bir defacık olsun” alabildin mi?..
“Maddi bakımdan sorunsuz”, dahası “takım ve fırsatlar bakımından” ‘büyüklere’ yakın bir süreç var ortada, yıllardır süren. Söyle bana hocam; bu süreçte ne yaptın? Hem de, “Gak” deyince suyu, “Guk” deyince mamayı önünde bulurken?..
Bana göre, “çok şey yapılabilirdi”, bu süreçte, ama maalesef sen, eve...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 80 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 375 Okunma Yıktılar perdeyi, eylediler viran! 03 Ocak 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar