G.Saraylı, sonra pişman olma!..

İki “nevzuhur”, bir “meshur”, bir de “maruf” aday var, ortada ve yarın sandıktan bu dört adaydan biri çıkacak, o çıkan aday da Galatasaray başkanlık koltuğuna oturarak...

İki “nevzuhur”, bir “meshur”, bir de “maruf” aday var, ortada ve yarın sandıktan bu dört adaydan biri çıkacak, o çıkan aday da Galatasaray başkanlık koltuğuna oturarak, sarı-kırmızılı kulübü 3 yıl yönetecek; “üç” yıl!..
“Nevzuhur” yani, “yeni çıkan” iki aday, “Ali Fatinoğlu ile Ozan Korkut”; Galatasaraylıların büyük çoğunluğu daha düne kadar “bu iki adayı” tanımazdı ve “adlarını duyanların sayısı” da, çok azdı!..
“Meshur”, sakın ola ki “meşhur” ile karıştırmayalım, meshur “tutkun, büyülenmiş” demek Osmanlıca; işte karşınızda Dursun Özbek; tam da “bu kelime ile anlatılabilir” başkanlığa “neden” aday olduğunu; zira “yeniden” adaylığının “mantıklı” başka hiçbir izahı yok!..
Mali genel kurulda “ibra bile edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya iken”, kendi kararı olan “baskın seçimli genel kurulda” mağlup olan Özbek’in “seçilirse, ki bu genel kurula da favori olarak giriyor”; ikinci baharı yaşaması mümkün mü?..
Seçimi ve başkanlığı kaybettiğinde Galatasaray’ı “kapkara bir kışın ortasında bırakan bir başkan” olarak gelecek yarınki genel kurula. Seçilirse ne olacak; “ikinci kış”; başka türlü olması mümkün değil; zira karşısında “onu bir gün bile rahat ettirmeyecek” bir muhalefet cephesi bulacak, basındaki muarızları da yollarına tuz biber ekecek!..
“Maruf” aday ise, “büyük sürpriz yaparak seçimi kazandığı” genel kurula “meçhul olarak gelip”, yönetimde geçen kısa sürede “önemli adımlara, şampiyonluk dahil başarılara imza atan” bugünün başkanı, Mustafa Cengiz!..
Doğrusu ya “meçhullükten, marufluğa bu kadar kısa zamanda geçeceğini” kimse beklemiyordu, başardı; hem de başkanlığının ilk günlerinde “bolca hata yapmasına” rağmen!..
Yarın Genel Kurul salonuna giderek oy kullanacak olan Galatasaraylılar bilmeliler ki; “kulübün huzura kavuşmasını istiyorlarsa, yarına ümitle ve güvenle bakmak istiyorlarsa” sandıktan Mustafa Cengiz “yeniden” çıkmalı!..
“Nevzuhur” adayların “yönetime ısınabilmeleri”, Galatasaray’a “kaybetmemesi gerek...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kale direklerini de yenen hoca! 31 Ocak 2024 | 11 Okunma Okan Hoca, Sumudica’yı yenebilecek misin?.. 27 Ocak 2024 | 4 Okunma Türkiye, İspanya’ya benzememeli! 06 Ocak 2024 | 80 Okunma Galatasaray yeni yıla büyük problemlerle girdi… 05 Ocak 2024 | 375 Okunma Yıktılar perdeyi, eylediler viran! 03 Ocak 2024 | 103 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar