Terörün Kara Propagandası…

Terör örgütü PKK; PKK yandaşları ve HDP’liler ve bunlara içeride ve dışarıda destek veren çevreler dedikodu-fısıltı ve sosyal medya ile müthiş bir kara propaganda yapıyorlar. Sur’da...

Terör örgütü PKK; PKK yandaşları ve HDP’liler ve bunlara içeride ve dışarıda destek veren çevreler dedikodu-fısıltı ve sosyal medya ile müthiş bir kara propaganda yapıyorlar. Sur’da, Cizre’de, Silopi’de devam eden operasyonlarda güvenlik güçlerinin sivil halkı katlettiği; PKK diyerek masum sivilleri öldürdükleri yalanını yayıyorlar. PKK’nın kurşunlarına hedef olan bazı çocukların-sivillerin güvenlik güçlerince katledildiğini anlatıyorlar. Ambulansların yaralılara bilerek gitmediğini, sivil halka karşı sistemli bir katliam yapıldığı fikrini yerleştirmeye-yaymaya çalışıyorlar. Maalesef bu algıyı yaymakta ve yerleştirmekte de kısmen amaçlarına ulaşmışlar.


Çok sevdiğim; yıllardır tanıdığım ve PKK zulmü nedeniyle Ankara’ya taşınan Diyarbakırlı bir dostum ile sohbet ederken şaşırdım. O bile bunların propagandasından, yalanlarından etkilenmiş. “Ağabey herhalde devlet de artık ayrım yapmadan her yeri dümdüz ediyor” dedi. Bu çok tehlikeli bir algı. Kendisine; “Bak Dostum, ben bu işleri birazcık bilen bir adamım. Senin söylediğin gibi devlet sivil halkla-teröristi masumla-suçluyu ayırmadan hareket etseydi 3-5 ilçedeki mücadele bir haftada biterdi. Aylarca sürmezdi. Devlet titiz davrandı-vatandaşın, masumların kılına zarar gelmesini istemediği için bu mücadele bu kadar uzun sürdü. Bir çuval elmanın içindeki çürük bir iki elmayı ayıklamak zaman alır. Diğer sağlam elmaları heba etmeyi göze alsanız torbayı çürüğü-sağlamı ile birlikte 5 dakikada çöpe atarsınız olur-biter. Oysa güvenlik güçleri sivil halkı kendine siper eden teröristleri halka zarar vermeden etkisiz hâle getirmenin gayretinde. Onun için bu kadar şehit veriyorlar. Onun için bu mücadele uzuyor-zaman alıyor” dedim.

Geçtiğimiz hafta HDP’li vekiller TBMM’de sahte gözyaşları dökerek “23 yaralı bodrumda mahsur-devlet ambulans göndermiyor” diyerek şov yaptılar. O bodrumdaki yaralılara yardıma giden askerlere o bodrumdan “masum yaralılar” dedikleri PKK’lı teröristler ateş açtı. Açılan ateşte bir uzman çavuş şehit oldu. Daha önce Cizre’de, Silopi’de “kaza var, yaralı var” diye olay yerine yönlendirdikleri polisleri şehit ettiler. Ambulansları kaçırdılar. Belediyelere ait ambulanslarla yaralı taşınıyor süsü vererek terörist ve silah-mühimmat sevkiyatı yaptılar. PKK insani her şeyi istismar edip kullandı.

PKK’nın bu yalan-yanlış ve istismar dolu propagandasına inanacağınıza hendeklerin-tuzakların hesabını sorun. Halkı neden kendine kalkan yaptığını sorun. Kürtlere günlük yaşamı zehir eden; insanların yuvasını-yurdunu terk etmesine sebep olan PKK katliam yapmıyor da vatandaşının malını-canını ve yaşamını korumakla görevli devlet aygıtı mı katliam yapmış oluyor? Orada yaşayan masum sivillere gidin sorun bakalım “Kim katliam yapıyor”?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar