Silahla baraj aşılmaz!

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'ndeki paralel polisler 2009-2013 yılları arasında beni ve gazetemizin Ankara bürosunu dinlemişler. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bu usulsüz dinlemelerle ilgili...

Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi'ndeki paralel polisler 2009-2013 yılları arasında beni ve gazetemizin Ankara bürosunu dinlemişler. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bu usulsüz dinlemelerle ilgili iddianameyi düzenledi ve Ankara 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.

Bizleri farklı isimlerle dinlemişler. Çıkar amaçlı suç örgütleri ile irtibatlandırarak dinleme kararı almışlar. Bizi kim adına, ne maksatla dinlediniz? Savcı, bu dinlemeyi kendilerini "hizmet hareketi" olarak adlandıran yapıya hizmet eden polislerin yaptığını söylüyor ve "Kendilerinden görmedikleri insanlara karşı baskı ve sindirme yöntemi olarak kullanmak için bu yasa dışı dinlemeleri yaptılar" diyor.

Bu yasa dışı usulsüz dinlemelerin hesabını yargıya vereceksiniz. Bu hesap kolay. Peki öbür dünyada bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Bu çetenin elebaşlarına Rabbim sormayacak mı? "Yan yana secdeye durduğun, birlikte yiyip içtiğin, seni arkadaş-kardeş olarak gören, mahremine girmene izin veren ve maddi-manevi her türlü desteği aldığın mümin kardeşine neden tuzak kurdun?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 776 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 347 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar