Sandığa gitmemenin vebali var

Pazar günü mutlaka sandığa gidin. Oylarınızla Yahudi lobilerine, Neoconlara, onların taşeronu paralel yapıya, İstanbul’daki para babalarına ve medya baronlarına; MHP ile HDP’yi aynı çizgide buluşturabilen...

Pazar günü mutlaka sandığa gidin. Oylarınızla Yahudi lobilerine, Neoconlara, onların taşeronu paralel yapıya, İstanbul’daki para babalarına ve medya baronlarına; MHP ile HDP’yi aynı çizgide buluşturabilen üst akıla dur deyin. Atatürk büstlerini yıkıp; üzerinde tepinen, Türk bayrağını yakan, Kur’an kurslarını ve kitabımız Kur’an’ı yakan, asker-polisimize kurşun sıkan PKK-KCK ve onun siyasi temsilcisi HDP’ye sıkı bir ders verin. Savcımızı adliyede şehit eden, Alevi vatandaşlarımızı istismar etmeye çalışan DHKP-C’ye ve onun himayecisi Kılıçdaroğlu’na bir ders verin.
Demirtaş, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli, paralel yapının, merkez-paralel medyanın, İstanbul’daki para babalarının, PKK-KCK ve DHKP’C’nin desteğine, dış odakların gücüne güveniyor. Onların arkasında bunlar var ve sınırsız destek veriyorlar. Bizim arkamızda Allah var, dünya mazlumlarının, garip gurebanın duası var, bir de millet var. Arkamızda duadan ve milletten başka kimse yok. Herkes karşımızda. Hep birlikte birleşmişler ve bize saldırıyorlar. Biz yapayalnızız, bir tek siz varsınız. Biz size güveniyoruz. Bizi Pazar günü sandıkta yalnız bırakmayın.
Siz olmazsanız eksik olur. Sakın, ‘Bir oy nedir ki?’ diye düşünmeyin. Kullanmadığınız her oy HDP’nin işine yarar. Sandığa gidip oyunu kullanmayan her vatandaşımız bilsin ki, HDP’nin barajı aşmasına yardımcı olmuş olur. Oyunuzu kullanmamanın veya yanlış tercihte bulunmanın vebali var. Eğer siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden yarın yanlış insanlar iktidara gelip Müslümanlara ve millete eziyet ederlerse bu vebalde payınız olacaktır. Onun için mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu dikkatle, sağlıklı bir tercih yaparak kullanın.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar