PKK medyasının algı operasyonu

Propaganda araçlarını iyi kullanan PKK yandaşları hem yerli hem de yabancı medya aracılığı ile müthiş bir algı operasyonuna başladılar. PKK ve yandaşlarının 3 yıldır yaptıkları her...

Propaganda araçlarını iyi kullanan PKK yandaşları hem yerli hem de yabancı medya aracılığı ile müthiş bir algı operasyonuna başladılar. PKK ve yandaşlarının 3 yıldır yaptıkları her türlü şımarıklığa-edepsizliklere göz yumarak çözüm sürecini ısrarla ve sabırla sürdüren Türkiye’yi durup dururken çatışmazlık halini sona erdirmekle, hiçbir sebep yokken PKK’ya karşı savaş açmakla suçluyorlar. Özellikle paralel ve PKK medyası ile bunların yazar-çizer takımı PKK’nın 6-8 Ekim Kobani olayları ile birlikte başlattığı ve sonra 2 polisi evinde şehit ederek sürdürdüğü, bugün ise kudurmuş köpek gibi her yere saldırmaya devam ettiği kanlı eylemlerine hiçbir eleştiri getirmeden, tüm günahı devletin ve hükümetin sırtına yıkarak barış çağrısı yapıyorlar. Utanmadan, sıkılmadan kendi ülkelerine, meşru devletlerini PKK terör örgütü ile eşit taraflar olarak görüyorlar. PKK’yı ve onun siyasi uzantısı olan HDP’yi parlatıp devlete saldırıyorlar. Şehitleri görmezlikten geliyorlar. 6-8 Ekim’de iki gecede KCK-PKK yandaşlarınca katledilen 50 Kürt vatandaşımızı hatırlamıyorlar, şehitlerimizi sahiplenmiyorlar ama “Demirtaş’a sahip çıkacağız” diyorlar. “Kandil yakınlarında köy bombalandı-TSK sivilleri vuruyor” yalanlarını yaymaya, dış medyaya servis etmeye çalışıyorlar.

Kandil’e, PKK’ya, çatışmazlık ortamını bitiren-“Çözüm süreci bitti” diyen terör baronlarına tepki göstereceklerine Cumhurbaşkanına-hükümete-devlete tepki gösteriyorlar. Sözde aydınlar kendisine meşru müdafaa dışında bir yol bırakılmayan, otoritesi sarsılan devlete tepki göstereceklerine birazcık namuslu olup PKK’ya ve Kandil’e tepki göstersinler.

Ailesinin gözü önünde bir binbaşıyı katleden, uykudaki savunmasız iki polisi ensesinden vuran, ailesiyle telefonla görüşen her şeyden habersiz bir uzman çavuşu tarayan şerefsizlerin hiçbir suçu yok, devlet durup dururken bombaladı şer yuvalarını öyle mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar