PKK en büyük zararı Kürtlere vermiştir

Eski Bakan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’in Diyarbakır’ın Bismil ilçesindeki aile mezarlığında tuzaklanmış, patlamaya hazır 640 kilo patlayıcı bulundu. Mehdi Bey Diyarbakırlı...

Eski Bakan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’in Diyarbakır’ın Bismil ilçesindeki aile mezarlığında tuzaklanmış, patlamaya hazır 640 kilo patlayıcı bulundu. Mehdi Bey Diyarbakırlı, Kürt etnik kökenli bir siyasetçi. Entelektüel birikimi olan; uzun yıllar ülkemize Tarım Bakanı olarak güzel hizmetler vermiş, PKK terör örgütüne ve etnik siyasete karşı çıkan bir isim. Diyarbakır’da ve bölgede sevilen bir isim. Mehdi Bey’i tanıyan herkes onu sever. Hem eşi, hem de kendisi cana yakın, alçak gönüllü ve hasbi insanlardır. Malumunuz bayramdan bir gün önce yani arefe günü birçoğumuz kabristanlara giderek kaybettiğimiz yakınlarımızın mezarlarını ziyaret eder ve dua okuruz. Bu bombaları Mehdi Bey’in aile mezarlığına yerleştiren ahlaksızlar arefe günü Mehdi Bey ve ailesinin burayı ziyareti esnasında patlatmayı planladılar. Çok şükür ki erken fark edildi ve bu alçak plan bozuldu. Kendisine ve ailesine ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi sunuyoruz. Bu patlayıcıları büyük bir ihtimalle “Mehdi Bey gibi şiddete-silaha-teröre karşı çıkan Kürt etnik kökenli entelektüellerden, siyasetçilerden ve kanaat önderlerinden nefret eden PKK yerleştirmiştir. Hep söylediğim bir şeyi tekrar etmek istiyorum; “Ey Kürt etnik kökenli kardeşlerim, Kürtlerin hakları için dağa çıktığını iddia eden ve bu iddia ile sizleri kandırıp destek almaya çalışan PKK’nın en çok zarar verdiği kitle Kürtlerdir. PKK’nın katlettiği 40 bin insanımızın çoğu Kürt’tür. PKK’nın ekonomik olarak en çok zarar verdiği insanlar Kürtlerdir. Kürtlerin yaşadığı bölgelere yatırımların; medeniyetin, turistin gelmesini engelleyen PKK, en büyük zararı Kürtlere vermiştir...”

Buruk bir bayram geçireceğiz. Ama başımız dik, alnımız açık. Umutluyuz. 8-9 ayrı bölgede terör örgütüne operasyonlar düzenleniyor. Suriye’nin kuzeyinde ulusal güvenliğimize yönelik tehditleri bertaraf etmek için ordumuz Cerablus-Çobanbeyli ve El Bab’ın kuzeyinde ÖSO’ya destek veriyor. Şehitlerimiz-gazilerimiz var. Ama başımız önümüze eğik değil. Kendi ulusal güvenliğimizi ABD’nin veya NATO’nun insafına bırakmıyoruz. PKK’nın-YPG’nin ve DAEŞ’in Türkiye’ye yönelik tehditleri devam ettiği sürece operasyonlar sürecek. Bu operasyonlara katılan tüm kardeşlerimizin Kurban Bayramlarını kutluyoruz. Onların fedakâr mesaileri sayesinde biz huzur içinde bayramı idrak edeceğiz.
ABD’nin Ankara Büyükelçisi “Gülen’in iadesi yeni yönetime kalabilir” demiş. Bizim için sürpriz değil. ABD’de, seçilmesi için FETÖ’nün milyonlarca dolar para harcadığı birilerinin Başkan seçilince terörist başını kolay iade etmeyeceğini biliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar