‘Özel güvenlik’ ne işe yarar?

Tam 2016’nın "uğursuzluklarını"-acılarını uğurladığımız ve yeni yıl için umutlarımızı tazelediğimiz saatlerde terör Ortaköy’de yılbaşı kutlamasına katılan...

Tam 2016’nın "uğursuzluklarını"-acılarını uğurladığımız ve yeni yıl için umutlarımızı tazelediğimiz saatlerde terör Ortaköy’de yılbaşı kutlamasına katılan korumasız-her şeyden habersiz sivil insanlara karşı bir katliam gerçekleştirdi. Bu insanlık dışı vahşette 39 kişi can verdi. 65 kişi de yaralandı. Yaralıların 4’ünün durumu ağır. Ölenlerden isimleri belirlenenlerin sayısı 20. Bunlardan 5’i Türk, 15’i ise yabancı. Birçok yabancı misafirimizin de yer aldığı bu yılbaşı kutlamasını kana ve kâbusa bulayan hain terörü tüm varlığım ve gücümle lanetliyorum, şiddetle kınıyorum.
Gece 01.15 sularında Beşiktaş-Ortaköy’deki gece kulübünün önüne taksi ile gelen terörist; taksiden inip uzun namlulu silahı ile önce kulübün girişini tarıyor. Görevli polisi ve giriştekileri katlettikten sonra ateş ederek içeri giriyor. İçeridekileri hedef gözetmeden tarıyor. 39 insanı öldürüyor, 69 kişiyi de yaralıyor. Sonra da üzerini-kılığını değiştirip kulüpten kaçarak izini kaybettiriyor. Tüm bu işlerin hepsini de toplam 7 dakikada yapıyor. Saldırganın bir kişi olduğu söyleniyor. Saldırganın çok soğukkanlı davrandığı; daha önce eylem mahallinde keşif yaptığı ve profesyonel olduğu-yardım almasının muhtemel olduğu değerlendiriliyor.
Tüm bu bilgilerden sonra; bize bu kâbusu yaşatan, yeni yıla acı ve gözyaşı içinde girmemize sebep olan bu olayı iyi analiz etmeliyiz. Hepimizin; ülkemizin, insanlığın başı sağ olsun. Terör şehitlerimize Allahü tealadan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 776 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 347 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar