Nerede kalmıştık?

Bildiğiniz gibi AK Parti’den milletvekili adayı olmuş ve Ankara 2. bölge 10’uncu sıradan seçilememiştim. İkinci bölgeden AK Parti 8 vekil çıkardı. Ben dâhil seçilemeyen diğer 6 aday seçimden sonra...

Bildiğiniz gibi AK Parti’den milletvekili adayı olmuş ve Ankara 2. bölge 10’uncu sıradan seçilememiştim. İkinci bölgeden AK Parti 8 vekil çıkardı. Ben dâhil seçilemeyen diğer 6 aday seçimden sonra normal hayatımıza döndük. İkinci bölgenin hakkı 9 vekildi. Demek ki yeteri kadar çalışmadık, insanları yeterince ikna edemedik. 8 Haziran sabahı bir koalisyon tablosu ortaya çıktı. Türkiye’de siyasi ve ekonomik istikrarın devamı için seçim döneminde üç ay boyunca ‘tek başına’ iktidar hedefinden bahsettik. Ama herhalde kendimizi iyi anlatamadık. Milletin ortaya koyduğu tercihe saygı duymak zorundayız ama ortaya çıkan tablonun çok da ülkenin çıkarına uygun olduğunu söylemek zor.

Hepimize düşen her neyse milletin sandıkta verdiği mesajı doğru okuyup, gereğini yapmak.
Milletvekili adaylığına başvurduğumda yazılarıma ara vermiştim. Bugün itibarıyla “bismillah” deyip, bıraktığımız yerden “Nerede kalmıştık?” diyerek yazılarımıza-gazeteciliğimize devam edeceğiz. Diğer yandan bizi Ankara ikinci bölgede bağrına basan tüm kardeşlerimizle de irtibatımız, muhabbetimiz devam edecek. Gönül verdiğimiz AK Parti siyasi hareketine samimi desteğimiz devam edecek. Bu köşeden doğrularını savunup, yanlışlarını da eleştireceğiz.

Biz de küsmek yok. Bize seçilemeyeceğimiz bir sırayı uygun gördükleri halde biz birinci sıradaymışız gibi çalıştık. Ben vicdanen rahatım; üzerime düşen her şeyi fazlasıyla yaptığıma inanıyorum. Hangi sıraya koyarlarsa koysunlar; hangi sıfatta olursak olalım biz dava şuuru ile nefer rütbesinde bile çalışmalara devam edeceğiz. Biz vazifemizi yaparız, gerisini Rabbimize bırakırız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar