Milletin beklediği hediye…

Sizlerle Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaşmak için şevkle yazıma başladığımda 3 şehit haberi ile sarsıldım. Keyfim kaçtı. Hakkâri Çukurca’da PKK’lıların havanlı...

Sizlerle Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaşmak için şevkle yazıma başladığımda 3 şehit haberi ile sarsıldım. Keyfim kaçtı. Hakkâri Çukurca’da PKK’lıların havanlı saldırısında 3 evladımız şehit olmuş, 5 kahramanımız da yaralıydı.
***
Bayram gününü bize zehir eden bu kalleş örgütle Kürt'ü, Türk'ü, Laz'ı, Çerkez'i kısacası herkes her türlü imkânını kullanarak mücadele etmek zorundadır. Eli kanlı bebek katili PKK; bu kalleş eylemleri Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyinde olup bitenlere kayıtsız kalmamız, içeriye kapanıp kendi derdimizle boğuşmamız için yapıyor. Ama Türkiye hem Suriye’nin kuzeyindeki terör koridoru kurma heveslerini boğazlarında bırakacak, hem Musul’un, Kerkük’ün demografik yapısını değiştirmelerine izin vermeyecek, hem de içeride her alanda PKK’ya nefes aldırmayacak.
***
Bizim millet, halk olarak, Cumhuriyetimizin kuruluşunu kutladığımız böylesine önemli bir günde evlatlarımızı şehit ederek bayramımızı yas gününe çeviren bu eli kanlı örgüte, ona maddi ve manevi, siyasi veya psikolojik destek veren iç ve dış mihraklara binlerce kez lanet olsun. Boşuna heveslenmeyin… Değil 40 bin, 400 bin şehit de versek bu ülkeyi bölmenize ve üst akla teslim etmenize asla izin vermeyeceğiz.
***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar