HDP’ye saldırı kimin işine yarar?

HDP’ye baraj atlatmak için bir yandan paralel yapı ve onun yayın organları, bir yandan yeminli Erdoğan düşmanı solcular ve liberaller, diğer yandan da yine Erdoğan ve Türkiye’yi durdurmaya çalışan dış...

HDP’ye baraj atlatmak için bir yandan paralel yapı ve onun yayın organları, bir yandan yeminli Erdoğan düşmanı solcular ve liberaller, diğer yandan da yine Erdoğan ve Türkiye’yi durdurmaya çalışan dış aktörler ve en önde de PKK ve Orta Doğu’da birkaç ülkenin gizli servisleri yoğun bir çaba içinde. Buna bir de, ‘Erdoğan ve AK Parti kaybetsin de ne olursa olsun’ noktasına gelmiş olan bazı basın ve iş âlemi baronlarını ekleyin. Ne yazık ki düne kadar HDP-PKK çizgisine karşı varını-yoğunu ortaya koyan merkez medya ve paralel yapı, bugün HDP barajı aşsın diye varını-yoğunu ortaya koyuyor. Saftirik Demirtaş da o eski Türkiye aktörleriyle iş tutuyor. Bu eski Türkiye aktörleri Kürtleri bir kaşık suda boğar. Bunun geçmişte birçok örneğini gördük.
HDP, hem iktidar partisinin hem de ana muhalefet partisinin sahip olmadığı kadar medya desteği alıyor. Bir yanda merkez medya, diğer yanda paralel medya Demirtaş’ı göklere çıkarıyor.
Selahattin Demirtaş ve HDP, Doğu ve Güneydoğu’da silahın baskısı ile PKK’nın vatandaşa uyguladığı her türlü tehdit-şantaj ve gözdağının desteğinde seçime hazırlanıyor. 6-7 Ekim’de Selahattin Demirtaş’ın talimatı ile 56 inançlı muhafazakâr-PKK’ya karşı olan Kürt kardeşimiz katledildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 776 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 347 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar