Fitneciler yine sahnede

1 Kasım seçimlerinde milletin yüzde 50’sinin oyunu alarak iktidara gelen ve ilk 6 ayda seçim taahhütlerinin neredeyse tamamını yerine getiren bir iktidar var. Öte yandan tüm bloklaşmalara ve çatı aday projelerine rağmen...

1 Kasım seçimlerinde milletin yüzde 50’sinin oyunu alarak iktidara gelen ve ilk 6 ayda seçim taahhütlerinin neredeyse tamamını yerine getiren bir iktidar var. Öte yandan tüm bloklaşmalara ve çatı aday projelerine rağmen seçmenin yüzde 52’sinin oyları ile işbaşına gelen bir Cumhurbaşkanı var. Yani Türkiye’de bir siyasi istikrar sorunu yok. Bu güven ve istikrar varlığına Sayın Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir liderliğin varlığını eklediğinizde Türkiye iç ve dış sorunlarla kolayca ve başarı ile mücadele edebiliyor.
Bugüne kadar Türkiye’ye karşı büyük oyunlar planlayanların önüne ciddi iki engel çıktı. Biri siyasi istikrar ve güçlü bir hükümetin varlığı diğeri Türk insanının gönlünde taht kuran ve gücünü milletten alan bir Cumhurbaşkanı’nın liderliği.
Sırf bu nedenle küresel ve bölgesel Türkiye karşıtları; ve onların ülkemiz içindeki maşaları Sayın Erdoğan’ı etkisizleştirmek, devre dışı bırakmak, itibarsızlaştırmak veya gücünü-etkisini sınırlamak için her yol ve yönteme başvurdular. Amerikan Neoconları da İsrail lobileri de, paralel yapı da, HDP de, PKK-DAEŞ ve DHKP-C de, Putin de Esad da aynı şeyi söylüyorlar. Yani “Erdoğan gitmeli”. 17-25 Aralık darbe girişimi; Gezi kalkışması, MİT tırları operasyonu Erdoğan engelinden kurtulma girişimlerinden sadece birkaçı. Önce İsrail internet sitelerinde, daha sonra Amerikan ve Batı medyasında sonra da bizim bazı medya kuruluşlarımızda tedavüle sokulan ‘basın özgürlüğünü yok, mezhepçi, diktatör, tek adam, DAEŞ’e yardım’ yalanları bu girişimin parçalarıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar