Çözüm süreci ne olacak?

Maalesef, Kurban Bayramını idrak ettiğimiz bu güzel günlerde İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı akmaya devam ediyor. Bunu dün Mina’da çıkan izdihamda yaşamını yitiren hacı kardeşlerimiz de...

Maalesef, Kurban Bayramını idrak ettiğimiz bu güzel günlerde İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı akmaya devam ediyor. Bunu dün Mina’da çıkan izdihamda yaşamını yitiren hacı kardeşlerimiz de eklenince buruk bir bayram kutluyoruz.
Hainlerin alçakça saldırıları sonucu şehit düşen genç fidanların acısını yüreklerimizde hissediyoruz. Kandırılıp dağlara çıkarılan bir kısım insanlarımız kendi halkına ihanet ediyor, kendi milletini arkasından vuruyor. İslam coğrafyasını karıştıran ellerle bizim ülkemize aynı anda PKK, DEAŞ, DHKP-C ve paralel yapıyı saldırtan eller aynı eller. Bu kahpelikleri aynı üst akıl planlayıp yapıyor, yaptırıyor.
Biz bu coğrafyada hür ve bağımsız yaşamak için sadece Çanakkale’de 250 bin şehit verdik. Bu coğrafyada başı dik özgür yaşamanın bir bedeli olduğunu bilen bir milletiz. Hem bu alçak terör örgütleri hem de onları küresel ve bölgesel çıkarları için kullanan küresel ve bölgesel güçler bilsinler ki; biz tüm bu belaların üstesinden gelecek güçte bir milletiz. Güçleri kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi bozmaya yetmeyecek. Ülkenin Başbakan’ı bakın bayramın birinci gününü Diyarbakırlı kardeşlerimizle birlikte geçirdi. Allah’ın izniyle bazı bölgesel ve küresel aktörlerin gücü etle tırnak gibi olmuş bu birlikteliği bozmaya yetmeyecek. Biz; onlar karıştırdıkça, tezgâh kurdukça birbirimize daha fazla sarılacağız, daha çok kol kola gireceğiz. Bu güzel günde öncelikle bu ülkenin en şerefli, en saygıdeğer insanları olan şehit ailelerinin ve yakınlarının Kurban Bayramlarını kutluyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar