Bir seçimin ardından…

7 Haziran seçimi sonuçlandı. Neticenin milletimiz, ülkemiz ve ümmet için hayırlı olmasını diliyorum. Çıkan sonuçlar milletin iradesini yansıtıyor, hoşumuza gitse de gitmese de saygı duymak...

7 Haziran seçimi sonuçlandı. Neticenin milletimiz, ülkemiz ve ümmet için hayırlı olmasını diliyorum. Çıkan sonuçlar milletin iradesini yansıtıyor, hoşumuza gitse de gitmese de saygı duymak zorundayız. Millet böyle bir tablo istedi ise bize düşen buna saygı göstermektir.

Benim de milletvekili adayı olduğum AK Parti siyasi hareketi, 2011 genel seçimleri ile kıyasladığımızda oy kaybetti. 13 yıldır iktidarda olan bir partinin oy kaybetmesi doğaldır. Ancak ilk kez genel başkan olarak seçime katılan Sayın Davutoğlu için bu netice iyi bir başarıdır. 

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, galibiyet çığlıkları atan CHP ve MHP liderlerinin toplamı kadar oy almıştır. Başarılı ve en tecrübeli 70 ağır topunu değiştiren, teşkilatlarını yenileyen, genel başkan değiştiren ve 13 yılın olumsuzluklarının da hesabını veren bir partinin oylarının düşmesi normaldir. 3 dönem bu partiyi aralıksız iktidara taşıyan ve bu dönemde de açık ara birinci parti yapan milletimize şükran borçluyuz.

Milletvekili aday adayı olduğum tarihten bu yana kendi adıma arı gibi çalıştım. Adaylığımın Ankara ikinci bölgeden kesinleşmesi üzerine buradaki  AK Partili belediye başkanları, ilçe teşkilatları, seçim koordinasyon merkez başkan ve görevlileri, il başkanı ve il teşkilatı, kadın-gençlik kolları, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileri ile birlikte bıkmadan kapı kapı dolaştık. Tüm vatandaşlarımıza dokunmaya çalıştık. On binlerce insanı dinledik. Kitle iletişim araçlarını ve sosyal medyayı en iyi şekilde kullanarak herkese sesimizi ve mesajlarımızı duyurmaya çalıştık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar