Batının turnusol kâğıdı: Terör

Terör, kahpe yüzünü bu kez İstanbul’un göbeğinde, turistlerin akın akın ziyaret ettiği Sultanahmet’te gösterdi. Amaç gayet açık ve net. Türkiye’yi içe kapatmak, Suriye ve Irak’taki...

Terör, kahpe yüzünü bu kez İstanbul’un göbeğinde, turistlerin akın akın ziyaret ettiği Sultanahmet’te gösterdi. Amaç gayet açık ve net. Türkiye’yi içe kapatmak, Suriye ve Irak’taki gelişmelerle ilgilenmesini önlemek. Türkiye’nin Esad rejimine, DAEŞ’e ve PKK-PYD ilişkisine karşı sürdürdüğü mücadeleyi engellemek. Gaye Türkiye’nin kendi derdi ile uğraşmasını, enerjisi ve gücünü içerideki problemlere harcamasını sağlamak. Türkiye’nin çevresiyle ve bölgesiyle ilgilenmesinden rahatsız olan bazı bölgesel ve küresel aktörler içeride PKK ve DAEŞ terörünü harekete geçirdiler.
Bir yandan DAEŞ diğer yandan PKK ve DHKP-C gibi kiralık örgütler bazı başkentlerden aldıkları talimatların gereğini yapıyorlar. Sultanahmet’teki canlı bombanın pimini çektiren güç, bir yandan Türk turizminin çanına ot tıkamaya çalışırken diğer yandan da “Biz istersek İstanbul’un göbeğinde de canınızı acıtırız” mesajı veriyor.
Bombayı, Batılı turistlerin en fazla rağbet ettiği yerde patlatıyorlar. Hedefte onlarca Alman turist olunca ahlaksızlar, dünya çapında propaganda imkânı da buluyor. Neredesiniz ey “Türkiye, DAEŞ’e yardım ediyor” diyen beyinsizler. Türkiye, terörün ve teröristin her türlüsüyle mücadele ediyor. Canlı bomba Suriye uyrukluymuş. Hiç şaşırmadım. Hayatını kaybeden 10 misafirimiz için başsağlığı diliyorum. 15 de yaralı var. Umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
Olaydan hemen sonra batı medyası neredeyse canlı yayınla patlama ve yaralıları duyurmaya kalktı. Terbiyesiz ve sorumsuz adamlar, Paris saldırısında gösterdikleri hassasiyetin onda birini göstermediler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar