Asıl hedef “referandum”

Tüm okuyucularımın dün idrak ettiğimiz mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyorum. Yüce Efendimizin doğum gününde kahpe terör çirkin yüzünü ne yazık ki bir kez daha gösterdi. Kandil sevincimizi...

Tüm okuyucularımın dün idrak ettiğimiz mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyorum. Yüce Efendimizin doğum gününde kahpe terör çirkin yüzünü ne yazık ki bir kez daha gösterdi. Kandil sevincimizi kursağımızda bırakmaya kalktı. 38 kardeşimizi şehit etti. Rabbim onları Peygamber Efendimize (aleyhisselam) komşu eylemiştir. Şehitlerimize Allahü tealadan rahmet, 155 yaralımıza acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.
Ülkemizi yasa boğan bu kahpe saldırı maalesef bizim için sürpriz değildi. Sadece nerede, hangi gün, hangi saat, hangi kılık ve hangi aşağılık yöntemle ortaya çıkacaklarını bilmiyorduk. Ama ülkemizi hedef alan DAEŞ, PKK ve FETÖ ile DHKP-C terör örgütlerinin kiracılarının ya da patronlarının talimatıyla bugünlerde harekete geçeceklerini ve huzurumuzu kaçıracaklarını tahmin ediyorduk.
***
Nitekim Türkiye’nin yeni bir yönetim sistemine adım atmak üzere harekete geçtiği, değişim için start verdiği ilk gün harekete geçtiler. “Seni başkan yaptırmayacağız” diyerek kendi ve dayandığı terör örgütünün gücünü bu milletin gücünden yüksek gören terör baronları sahiplerinin ıslıklarıyla köpeklerini harekete geçirdiler. Mübarek Mevlid Kandiline adım attığımız gün ortalığı kan gölüne çevirdiler.
AK Parti ve MHP’nin iş birliğiyle Meclis’e sunulan Türk tipi başkanlık sistemi önerisinin hayata geçmesi için start verildiği günün akşamında kahpe terör aklı sıra bize kan dökerek şu mesajı veriyor:
“Sistem değiştirmenize izin vermeyeceğiz. Referanduma kadar her an her yerde kahpelik yapacağız. Haberiniz ola...”
Saldırı sonrası tepki seli gösteriyor ki terör amacına yine ulaşamadı. Milletin mesajı net… Halkın, terör örgütlerine, o örgütü ülkemize karşı kullanarak yerli ve yabancı bölgesel-küresel aktörlere mesajı gayet açık:
“Ne yaparsanız yapın, hangi kahpeliğe başvurursanız vurun, hangi algı operasyonunu yaparsanız yapın, hangi ekonomik baskı araçlarına başvurursanız vurun, biz bahar aylarında sandığa gideceğiz ve bu köhne, kriz doğuran bizi dış etkilere maruz bırakan bu sistemi özgür irademizle değiştireceğiz. Millet olarak irademizin önünde hiçbir güç ve kurgulanmış hiçbir oyun duramayacak.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar