Anneler Günü’nde bir çağrı

Bizim için her gün anneler günü. Anne kavramı Türk-İslam kültüründe kutsal bir yere sahiptir. Yüce peygamberimiz Hazreti Muhammed “Cennet anaların ayakları altındadır” diyerek biz Müslümanlara...

Bizim için her gün anneler günü. Anne kavramı Türk-İslam kültüründe kutsal bir yere sahiptir. Yüce peygamberimiz Hazreti Muhammed “Cennet anaların ayakları altındadır” diyerek biz Müslümanlara annenin değeri hakkında gerekli ölçüyü koymuştur. Biz, mayıs ayının ikinci pazar gününde diğer günlerden biraz gösterişli olarak anneler gününü kutluyoruz.

Bizleri büyütürken binbir güçlüğe göğüs geren; her derdimize derman olan, sabır ve metanetle yıllara meydan okuyan annelerimiz bu milletin en büyük değerleridir. Annelerimiz, karşılıksız sevebilen yegane sevgili, fedakârlığın sembolü ve sağlıklı bir toplumun sigortalarıdır.
Ben anneler günü vesilesi ile önce evlatlarını bu ülke için şehit veren sabır timsali şehit annelerimizin ellerinden öpüyorum. Onların anneler gününü canı yürekten kutluyorum. 77 milyon onların çocuğudur. Vatanımızı, bütünlüğümüzü ve bayrağımızın özgürce dalgalanmasını ve Ezan-ı Muhammediye'nin semalarımızda serbestçe yükselmesini o annelerin şehit yavrularına borçluyuz.

Bu ülkeye iyi bir evlat yetiştirmek için çaba sarf eden bütün annelere selam olsun, hepsinin anneler gününü kutluyorum. Benim dostlarıma tavsiyem öksüz kalmadan annenizin kıymetini bilin, ona bebek gibi bakın. Onu öpüp koklayın, ayaklarının altını öpüp, cennet kokusunu alın. Geç kalmayın, sonra çok pişmanlık duyarsınız.

AK Parti siyasi hareketi için hem kadın hem de anne çok önemlidir. Bu siyasi hareketin doğal liderinin hem kadınlara hem de annelere ne kadar önem verdiğini herkes iyi bilir. Bizler de onun dava arkadaşları olarak aynı yolda yürüyoruz. İktidarlarımız bugüne kadar hem kadınlar hem de anneler konusunda devrim niteliğinde icraatlar yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar