AK Parti yedi düvele karşı

Seçimlere tam bir hafta kaldı. Tarafsızların oranı da son haftaya girerken iyice düştü. Yurt dışında oy kullanan gurbetçilerin oranı bayağı yüksek, inşallah; sanıyorum haftaya pazar günü...

Seçimlere tam bir hafta kaldı. Tarafsızların oranı da son haftaya girerken iyice düştü. Yurt dışında oy kullanan gurbetçilerin oranı bayağı yüksek, inşallah; sanıyorum haftaya pazar günü sandığa gidenlerin oranı da epeyce yüksek olacak. Ancak müthiş bir algı operasyonu yapılıyor.
Neredeyse 7 düvel AK Parti’ye karşı iş birliği yapıyor. Daha dün birbirlerinin izlerine kurşun sıkanlar, ‘düşmanımın düşmanı dostumdur’ mantığı ile iş birliği yapıyor. CHP, MHP, HDP, BBP ve SP ittifakı gibi legal partilerle PKK-KCK, DHKP-C, Paralel Yapı gibi illegal örgütler; İsrail lobisi, Yahudi iş adamları ve onların gazeteleri, Amerikan Neoconları, Fransız Komünist Partisi, Diaspora Ermenileri ve Alman derin devleti ile İstanbul sermayesinin bazı güçlü temsilcileri, merkez medya ve Paralel medya hepsi bir elden ve bir ağızdan AK Parti’ye vuruyorlar.

CHP’nin kısmen var olduğu yerlerde CHP’ye, Anadolu-Karadeniz-Akdeniz Bölgelerinde MHP’ye, Doğu ve Güneydoğu’da, İzmir-İstanbul-Mersin ve Adana’da HDP’ye oy istiyorlar. Paralel -merkez medyanın gazetelerini- televizyonlarını açın bakın, bunu rahatlıkla görürsünüz. Daha düne kadar HDP’ye, KCK’ya operasyonlar düzenlettiren Paralel yapı, HDP için oy istiyor. CHP ve MHP’ye kaset operasyonları düzenlettiren Paralel Yapı bugün CHP ve MHP için oy istiyor. Onlar için yeter ki, AK Parti kaybetsin, gerisi önemli değil. AK Parti kaybederse milletin de, Türkiye’nin de kaybedeceğini çok iyi biliyorlar ama gözleri dönmüş vaziyette. Fransız Komünist Partisi’nden tutun Ermeni derneklerine, New York Times-The Economist gibi Yahudi sermayeli İngiliz ve Amerikan basını AK Parti’ye karşı bunları destekliyor. 2011 seçimlerinde CHP’ye oy isteyen Economist şimdi de “7 Haziran’da AK Parti’ye karşı HDP’ye destek çağrısı” yapıyor. “HDP’ye oy ver ülke kurtulsun” diye kj yazanlar bu ülkenin en büyük medya grubuna sahipler. Urfalı bir iş adamı arkadaşım anlatıyor. Türkiye’nin en büyük zenginlerinden birinin, bir CHP milletvekili ile birlikte Şanlıurfa’ya geldiğini ve bölgedeki Araplardan CHP’ye oy vermelerinin sağlanmasını talep ettiğini ve bunun için bütçe ayırdığını iddia ediyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 776 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 347 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 118 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar