AK Parti fabrika ayarlarına döndü

AK Parti seçim beyannamesini dün açıkladı. AK Parti’nin seçim beyannamesini önemsiyorum. Çünkü hem 7 Haziran’da hem de bugün iktidara en yakın parti AK Parti'dir. AK Parti’nin dışındaki...

AK Parti seçim beyannamesini dün açıkladı. AK Parti’nin seçim beyannamesini önemsiyorum. Çünkü hem 7 Haziran’da hem de bugün iktidara en yakın parti AK Parti'dir. AK Parti’nin dışındaki hiçbir siyasi partinin tek başına iktidar olma şansı yok. Ya da AK Parti’siz bir koalisyon seçeneği âdeta imkânsız. 1 Kasım seçimleri ile de ya AK Parti tek başına iktidar olacak ya da koalisyonun belirleyici büyük ortağı olacak. Bu nedenle AK Parti’nin ortaya koyduğu yol haritası hepimizi yakından ilgilendiriyor.

Seçim öncesinde AK Parti’nin oluşturduğu MKY listesi, milletvekili aday listesi ve yeni açıkladığı seçim beyannamesine baktığınızda AK Parti yönetiminin 7 Haziran’da millet tarafından verilen mesajları aldığını, bu mesajların gereğini MYK ve milletvekili listelerine ve seçim beyannamesine yansıttığını gördük.

İlk kez prompter kullandı sayın Davutoğlu. Beyannameyi güzel sundu. Salonu coşturdu, salonun nabzını tuttu. Huzur ve istikrar vurgusu yapan pankartlar çoğunluktaydı. Programı dinlediğimde vekil listeleriyle birlikte yorumlayıp, “AK Parti fabrika ayarlarına dönmüş. Abdest tazelemiş” dedim. Sürekli yenilenme ve tazelenme vurgusu yapıldı. Seçim şarkısını çok beğendim. Hem sözleri çok güzel ve anlamlı hem de müziği gerekli coşkuyu sağlıyor. “İlk günkü aşkla, yeniden Bismillah” iyi bir giriş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar