ABD’nin de günahı var…

PKK terör örgütünün Suriye’deki uzantısı PYD-YPG’nin geçtiğimiz gün Ankara’da canlı bomba ile düzenlediği menfur saldırıda 28 kardeşimiz hayatını kaybetti. Şehit kardeşlerimize...

PKK terör örgütünün Suriye’deki uzantısı PYD-YPG’nin geçtiğimiz gün Ankara’da canlı bomba ile düzenlediği menfur saldırıda 28 kardeşimiz hayatını kaybetti. Şehit kardeşlerimize yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşlerimize Rabbim acil şifalar versin. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri, onların arkasında duran ülkelerin yöneticilerini ve bu ahlaksızları cesaretlendirenleri lanetliyorum.

Başbakan Davutoğlu saldırganın PYD-YPG üyesi olduğunu açıkladı. Bu maşa, 8 Temmuz 2015’te sığınmacı gibi Mardin’den Türkiye’ye giriş yapmış.

Şu anda saldırıyı soruşturan güvenlik bürokrasisinin ve devletin elindeki bilgi, belge ve kanıtlara göre bu saldırı PKK-YPG işbirliği ile yapılmış. Türkiye bu konuya ilişkin sahip olduğu belge ve kanıtları BMGK’nın beş daimi üyesinin büyükelçilerini dün Dışişleri Bakanlığı’na çağırarak paylaştı. Özellikle müttefikimiz ABD Elçisi umarım ki gördüğü kanıtlardan sonra PYD-YPG’nin terör örgütü olduğunu artık anlamıştır! Artık Dünyada ve Türkiye’de PYD-YPG’ye arka çıkanlar bilgilerini tazeleyip tutumlarını gözden geçirmek durumundadırlar. Çünkü Amerika, Rusya ve Şam rejimi PYD-YPG’nin en büyük destekçileri. Her ne kadar PYD “Bu saldırıyı biz yapmadık” diye inkar etse de teröristbaşı Cemil Bayık, “Misilleme yapılmış olabilir” diyerek eylemin Türkiye tarafından top atışına tutulan PYD tarafından yapıldığını itiraf etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda zamanı. 02 Ekim 2017 | 777 Okunma Doğan’ın FETÖ’ye esareti 13 Eylül 2017 | 348 Okunma Darbecilerle gerçekten hesaplaşıyor muyuz? 08 Eylül 2017 | 4.043 Okunma Elini görüyoruz İsrail! 06 Eylül 2017 | 265 Okunma Bayram bir fırsattır, iyi değerlendirelim 01 Eylül 2017 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar