Yurtdışında FETÖ’nün açtığı okul ve üniversiteler Türkiye’dekiler gibi o ülkeler için aynı tehlikeyi taşımaktadır

Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu’nda katıldığı törende diploma alan 2 Kırgız teğmeni, Kırgızistan’a yaptığı ziyareti dolayısıyla uçağına davet etti. Diploma...

Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kara Harp Okulu’nda katıldığı törende diploma alan 2 Kırgız teğmeni, Kırgızistan’a yaptığı ziyareti dolayısıyla uçağına davet etti. Diploma alan 2 Kırgız teğmeni de yanına alarak, Kırgızistan’a resmi ziyarete gitti. 

1993 yılında Özal’ın vefatından 3 gün önce yapmış olduğu 11 günlük seyahat da, Kazakistan’dan başlayarak, Özbekistan, Kırgızistan, Türkmenistan ve en son Azerbaycan’ı da içine alan uzun ve yorucu çok önemli bir seyahat gerçekleştirdi.

Türkiye Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanı rahmetli Özal da, Başkan Tayyip Erdoğan gibi Türk Cumhuriyetlere karşı duyduğu aynı duygu ve heyecanla, Türk Dünyası’nı bir araya getirmek (KEİB) Karadeniz Ekonomik İşbirliği adı altında birleştirmenin çok önemli olduğunu düşünerek, bu seyahati gerçekleştirmiştir.

Özal’ın bu projelerle ilgili atmış olduğu ilk adımla birlikte, seyahatin 3 gün sonrasında Özal şüpheli bir ölümle vefat etmiştir. Şimdi ise, Tayyip Erdoğan’ın da aynı hedeflere doğru yürümek istemesinden rahatsız olan Batı dünyası, her türlü komploları ve kaosları oluşturarak, Türkiye’nin Türklük dünyasıyla, Rusya ile Çin ile yakınlaşmasını engellemek, Afrika ülkelerindeki İslam Devletlerine de, bir model oluşturacağı endişesiyle şimdi de FETÖ’yü kullanarak geçmiş tarihte Hıristiyan misyonerleri önce gönderip, daha sonra sömürge haline getirdiği metotla, bu seferde Müslüman ve Türklük maskesi altında FETÖ misyonerleri ile sömürgeci ülkelere, zemin hazırlanmaktadır.

Bütün Orta Asya’daki okul ve üniversitelerde, eğitim dili İngilizcedir. Eğitim metotları da aynen Batı sömürgeci ülkelerin ABD kültürünün ve ahlakının aynen tatbik edilmesidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar