Yunanistan’dan darbeci FETÖ’cüleri geri almadan, casus Yunan askerlerini geriye vermemeliydik!!

Biz dış politikada bu kadar izansız ve ferasetsiz davranmamalıyız. 15 Temmuz darbe girişiminde, askeri helikopterimizi de çalarak, kaçan darbe mensubu FETÖ’cüler Yunanistan’a sığındılar.18 ay sonra, Süleyman...

Biz dış politikada bu kadar izansız ve ferasetsiz davranmamalıyız. 15 Temmuz darbe girişiminde, askeri helikopterimizi de çalarak, kaçan darbe mensubu FETÖ’cüler Yunanistan’a sığındılar.

18 ay sonra, Süleyman Özkaynakçı’ya iltica hakkı verilmesi kararlaştırıldı. Bu karar diğer cuntacı FETÖ kaçakları içinde bir emsal teşkil edecek. Bundan sonra Yunanistan ve Avrupa Birliği ülkeleri, darbeci teröristler için güvenli bir ülke olarak onları bağrına basacak, el üstünde tutacak ve ikamet verip vatandaşlığa bile alacak.

Peki, biz ne için Edirne’de yakalanmış, Türkiye hudutları içerisine casusluk niyetiyle sızmış olan 2 Yunanlı askeri 5,5 aydır tutukluluk süresinden sonra, kendilerinin bile inanamayacağı bir lütufla, avukatının da açık açık ifade ettiği bir şekilde, Yunanistan’a adeta bir ayrıcalık gösterip, lüzumundan fazla  hoş görülü davranıp, yunan askerlerini bıraktık? Adamlar Türkiye’de suç işleyenleri bize vermiyorlar.. Biz onların suç işleyen adamlarını serbest bırakıp, onlara veriyoruz.. 

Şimdi sorumuz şu: bu hain Yunan askerlerini, geriye niye iade ettik?. 

Dış politikamızda hiç mi bir feraset ve öngörü sahibi olan yok? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar