Yapılan projeleri yıkmak isteyenlere karşı, Türkiye’yi uçuracak projeler!!!

Her gün ufkumuzu karartan PKK, PYD, FETÖ haberleri ve yakalanan teröristler, ABD’nin kalleşlikleri, Filistin’de kardeşlerimize yapılan zulümler, Ümmet-i Muhammed’in ruhunu karartan haberler, ufukta bir ışık, bir umut...

Her gün ufkumuzu karartan PKK, PYD, FETÖ haberleri ve yakalanan teröristler, ABD’nin kalleşlikleri, Filistin’de kardeşlerimize yapılan zulümler, Ümmet-i Muhammed’in ruhunu karartan haberler, ufukta bir ışık, bir umut arayışı içindeki Müslümanlara, bugün belki farklı bir haber vermek, güzel olur diye köşe yazıma bu konuyu taşımayı uygun gördüm. 

Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Çin’li Dalian Jinma şirketi ile ETİ Maden anlaşması kapsamında, Balıkesir’de Bor Karbür tesisi kuracağımızın müjdesini verdi. Yeni Bor stratejisi lansman ve teknoloji transferi mutabakatı imza töreninde konuştu. Olayla ilgili satırbaşları, Türkiye’nin enerjide son iki buçuk yılda tarihi adımlar atmış olması, Kıbrıs’ta enerji araması yapacak olan Derin Su gemisi olan Fatih’in Antalya’ya yola çıkması. İkincisi gemimizin de bu sene içerisinde denize indirilecek olması, milletimizi hat safhada sevindirmiş ve umutlandırmıştır.

Ayrıca enerji çeşitlendirmesi, yenilenebilir enerji projeleri, yaygın güneş enerjisi ve rüzgâr enerjileri, farklı ülkelerle yapmış olduğumuz enerji anlaşmaları, ülkemizden geçecek olan Rusya, Azerbaycan ve İran ile yapılan konsorsiyumlar ile enerji koridoru haline gelen ülkemiz, yapılan boru hatları fevkalade sevinç verici, ileriye yönelik ülkemizi Çanakkale Köprüsü, 3. köprü ve 3. Havalimanı, Çin’den Avrupa’ya kadar, ekonomik iletişimi arttırabileceği bir ortamı da elde etmiş olacaktır.

Aynı zamanda enerji arz eden ülkeleri, enerji talep eden ülkeleri kara ve demir yolu ile bağlamış olması, İpek Yolu ekonomik kuşağı hattında, merkez konuma getirecektir. 

Zaten bizi tökezletmeye çalışanlarında kıskançlığı, bu başarılardan ve bizim yakın bir gelecekte kilit noktaya, başarıya doğru koşar adım gitmemizden dolayıdır. İlaveten 7 Mayıs itibariyle son noktaya gelen bu projede, Balıkesir’de Bor Karbür tesisinin kurulacak olması, Bor Karbür ile 400 dolardan, 400 bin dolara çıkacak bir katma değer oluşacaktır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar