Umut ve beklenti içinde oyalanmaya tahammülümüz yok

600 asırlık Büyük Osmanlı Devleti’ni yıkan zalim Batı dünyası, yeni kurulan genç Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, kendi danışmanları ile kendine bağlı olarak yöneteceği ajanlarını...

600 asırlık Büyük Osmanlı Devleti’ni yıkan zalim Batı dünyası, yeni kurulan genç Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, kendi danışmanları ile kendine bağlı olarak yöneteceği ajanlarını yetiştirdi ve bünyeye sinsice yerleştirdi.

Kurmuş olduğu Gladio sistemi, NATO ve AB tuzakları ile kamufle ederek, kendine bağımlı olacak şekilde, beklenti ve umut içerisinde, 50 yıldır kapısına bağlı tutuyor. 

Umut ve beklenti içinde tutmak demek, zamanımızı, hayallerimizi çalarak, nesillerimizi yozlaştırarak, bizi yarı bitkin ve yarı baygın halde, kontrol edilebilir ve yönetilebilir bir şekilde tutmak demektir. 

NATO ve AB güçleri, Doğu ve Güneydoğu sınırlarımızda, batıda ise 18 adamıza el koyan Yunanlı ile, bütün düşmanlarımızla ittifak ederek, PKK, PYD ve FETÖ ile işbirliği yaparak, her an bir saldırı planı içerisinde olan, Gaziantep, Mersin, Hatay, sınırımızda ağır silahlarını sınırlarımıza doğru çeviren, güya dost ve müttefik olduğunu söyleyen NATO ve AB’den artık hiçbir hayır ummadan kurtulmanın yollarını aramalıyız.

Suret-i Hakk’tan görünerek, demokrasi ve özgürlük hikayeleri ile, darmadağın ettiği 600 yıllık yüce Osmanlı Devleti›ni parçaladıkları sonra, beklenti ve umutlarımızı da elimizden alarak, kendi kapısında danışmanlarının yönetiminde bir devlet kurulmasına müsaade etmiştir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar