Terör devleti ABD’ye dur diyebilen tek ülke Türkiye’dir

Türkiye’nin Türkmen kardeşlerinin kendilerini koruyabilmesi için göndermiş olduğu yardım konvoyunu deşifre ederek, Türkiye Suriye’ye silah sevk etti diye birkaç yardım TIR’ının fotoğraflarını...

Türkiye’nin Türkmen kardeşlerinin kendilerini koruyabilmesi için göndermiş olduğu yardım konvoyunu deşifre ederek, Türkiye Suriye’ye silah sevk etti diye birkaç yardım TIR’ının fotoğraflarını yayınlayan, Can Dündar, Enis Berberoğlu dünya kamuoyuna, kendi milletini, Devletini deşifre etmiş ve rezil etmeye çalışmıştır. 

Silah kaçakçısı ve uluslararası anlaşmaları çiğnediği için, uluslararası mahkemelere şikayet konusu olacak bir pozisyon oluşturmaya gayret etmiştir. FETÖ de bütün elemanları ile bu karalama kampanyasına katılarak, Bremen mızıkacıları olarak ihanetlerini bütün dünyada koro halinde duyurmuşlardır. 5000 TIR silahın, Suriye’ye hain Amerika tarafından açıkça gönderilmesine karşı, bütün dünya ve BM sessiz kalmış ve olağanüstü toplanıp, ABD’ye bu eşkıyalığı durdurması için olağanüstü bir toplantı yapmaya çağıramamıştır.

“Özgürlük ve adalet” diyen BM, AGİT, bütün dünyanın karşısında bu terörist devlet olan ABD’nin karşısında iki büklüm olmuş ve yandaş olduğunu açıkça beyan etmiştir. Artık dünyanın Firavun’u olduğu açıkça görülmektedir. Bu büyük şeytana karşı, hangi ülke ve hangi din mensubu olursa olsun, ABD’ye karşı ortak bir tavır almalı ve bu hain devletin karşısına çıkıp, hesap sorabilmelidir. Tıpkı KUDÜS meselesindeki zulme karşı yapılan oylamada, dur denilebildiği gibi. 

Eğer yargı ve hukuktan bahsedenler varsa, Amerika’nın hangi adalet sistemine göre 5000 TIR silahı Suriye’ye göndermesi ve yıllardır Afganistan’da ve Irak’ta işgalci olarak orada kalmaya devam etmesinin sebebini ve anlaşılabilir bir izahını, sorabilmelidir.

ABD tarafından kurulan, (Salih Müslüm ve Osman Öcalan’ın yaptığı açıklamalar ile) PKK, DAEŞ, YPG, PYD ve FETÖ’nün kurulması ve korunup kollanması, Türkiye’nin başına 50 yıldır musallat edilmesi ve bize stratejik ortağımız olduğunu söyleyip, ikiyüzlülük yaparak, hâlâ daha ihanetine devam etmektedir.

Okyanus ötesinden binlerce mil mesafeden, dünyanın bütün coğrafyasına müdahale etme ve dünyayı bir savaş alanına çevirerek taş devrine döndüren, Arap baharı dediği; 7 senedir bütün Kuzey Afrika ülkelerini ve Arap yarım adasındaki irili ufaklı bütün devletleri köle gibi kullanmasının, sorgulaması lazımdır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar