Şüpheli cinayetlerde FETÖ parmağı araştırılmalıdır!!!

Kadir Demirel’in cinayete kurban gitmesinin sene-i devriyesi itibariyle, 26 Temmuz 2018 perşembe günkü Akit gazetesinin sürmanşetinde, önemli bir konu ele alınmıştı. Mahkeme kurbanları değil, katilin geleceğini...

Kadir Demirel’in cinayete kurban gitmesinin sene-i devriyesi itibariyle, 26 Temmuz 2018 perşembe günkü Akit gazetesinin sürmanşetinde, önemli bir konu ele alınmıştı. Mahkeme kurbanları değil, katilin geleceğini düşündü. Kadir Demirel’in cinayetinde katilin lehinde skandal gerekçeler konuşuldu ve yazıldı. 

29 Mayıs 2017’de kızı ile damadı arasındaki sorunu çözmeye giden Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, cani damat Cemil Yavuz Karanfil tarafından hunharca katledilmişti. Cinayetten önce bir Rambo bıçağı temin ederek, cinayetin önceden planlandığı açık bir şekilde ortaya çıktığı halde, Kadir Demirel’in 4, kızı Esma’nın 2 defa bıçaklanmasını, yargı tasarlama suçu olarak görmedi. Dedeleri ve annelerinin çocuklarının gözleri önünde bıçaklanmasını ve çocukların psikolojik halini dikkate almadı. 

Cemil Yavuz Karanfil polise teslim olmamak için 105 gün boyunca kaçtı. Yunanistan’a kaçmak üzere hazırlık yaparken yakalandı. Cinayet mahalli belli, cinayeti işleyen belli ve nereye gidebileceği ihtimalleri emniyet tarafından rahatlıkla bulunması çok kolay olan katilin, bizim o güne denk gelen köşe yazımızın ertesi günü katil yakalandı. Hem de Seferihisar tarafında denize yakın, yurt dışına kaçabilme ihtimalinin kuvvetli olduğu bir bölgede yakalandı. (Yazdığım tarih 2017-09 ve köşe yazımın başlığı FETÖ cinayetlerini eldivensiz yapmaz yazısı idi.) 

Burada dikkat çekmeye çalıştığımız husus, FETÖ’cü polisler tarafından zaman kazandırılarak, katilin kaçmasına zemin mi hazırlanmak istendi. FETÖ’nün parmağı olabilir mi düşüncesini akla getiriyor.

Kadir Demirel; 1990-95 yıllarında, Zaman Gazetesi’nde Genel Müdürlük yaptığım zamandan itibaren tanıdığım bir personeldi. Efendi, dürüst, namazlarında dikkatli, mesleğine ciddiyetle bağlı olan, Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinde ve en son Moskova Zaman Gazetesi’nde görev yaptı. FETÖ’nün aleyhinde pek çok yazılar ve makaleler yazdı. Geçmişte de örgütün önemli sırlarını biliyor olması, bu düşünceyi kuvvetlendiriyor. FETÖ’nün devlet ile kafa kafaya gelmesinden önce, değişik görevlerde bulundu, ihaneti sezdi ve ayrıldı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar