Siyonizm’in ve ABD’nin saldırganlığı enerjiden çok su kaynaklarıdır

IRAK’ta ABD’nin oynamış olduğu maskeli balonun senaryosu hiç değiştirilmeye ihtiyaç dahi duyulmadan, Suriye’de de sahnelenmiş ve hedef olarak Türkiye için uyarlanmaya çalışılmıştır.Son...

IRAK’ta ABD’nin oynamış olduğu maskeli balonun senaryosu hiç değiştirilmeye ihtiyaç dahi duyulmadan, Suriye’de de sahnelenmiş ve hedef olarak Türkiye için uyarlanmaya çalışılmıştır.

Son zamanlarda ülkemiz üzerine oynanan oyunlar hiç olmadığı kadar artmış ve bunlar artık şer odaklarının gizleme gereği dahi görmeksizin eyleme döktüğü olaylar haline gelmiştir. Rahmetli Necmettin ERBAKAN hocamız 1992 senesinde yaptığı bir konuşmasında, Ortadoğu’da bugün yaşanan gelişmeleri olduğu gibi anlatmıştır ve bu konuşmanın sonunda esas hedefin ülkemiz olduğuna vurgu yapmış, gerek Irak’ın işgali gerekse Suriye’de yaşanan KAOS ortamını o günlerden görmüştür. 

Peki konuşmanın sonunda söylediği esas hedef Türkiye sözünün içeriği nedir? Bunun gerçeklik payını anlamamız lazım, öncelikle konuşmada geçen (IRAK işgalinden sonra devletin dağılması sonucu boşa çıkan silahlar bölgedeki terör örgütlerine dağıtılacaktır) demiştir. Bugün görülüyor ki; bu terör örgütleri PKK ve bölgedeki uzantıları PYD, YPG ve IŞİD, İsrail’e karşı tek bir eylemi dahi yapmadan, Türkiye’ye karşı eylem yapmada kullanılmıştır. 

Bu örgütler özellikle Türkiye sınırında yaşayan Türkmen kardeşlerimizi ve diğer unsurları yerlerinden göçe zorlayarak bölgeyi boşaltmakta, nüfus yapısını değiştirip Yahudi-Kürt devletine zemin oluşturmaktadır. Türkiye’nin gelişmesini ve toprak bütünlüğünü korumasını istemeyen dış mihrakların kendi basın yayın organlarında servis edilen sözde Kürdistan haritasına bakılınca, özellikle son yıllarda yaşadıklarımızın sebebi daha iyi anlaşılacaktır. Olayın daha vahim tarafıysa bahsedilen bu haritanın esasen büyük İsrail haritası olarak gösterilen haritayla, birebir örtüşüyor olmasıdır. 

Ülkenin diğer bölgelerinde de olan imkansızlıklara ve istenmeyen durumlara sadece bölge halkı maruzmuş gibi propagandayla bölgede kaotik bir yapı oluşturulmaya çalışılmış, Bölge halkının devletimize karşı kışkırtılması ve bu propagandanın da belli oranda başarılı olması maalesef binlerce insanımızın katledilmesine ve ülkenin yıllarca biriktirdiği ekonomik değerlerin kaybolmasına sebep olmuştur. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar