Seçim öncesi Gülen’in gözden kaçan gizli talimatları

2004 yılında yazmış olduğum Fetullah Hoca’nın Şifreleri isimli 1. Kitabımda, FETÖ’nün taktikleri ve sinsi planlarını detaylı bir şekilde anlatmıştım. Aradan geçen zaman zarfında...

2004 yılında yazmış olduğum Fetullah Hoca’nın Şifreleri isimli 1. Kitabımda, FETÖ’nün taktikleri ve sinsi planlarını detaylı bir şekilde anlatmıştım. Aradan geçen zaman zarfında unutulmuş olan FETÖ’nün taktik ve sinsi planlarını, FETÖ’nün şifreleri olarak yeniden gündeme getirmek ve sunmakta ciddi faydalar var diye düşündüm. 

Ticari, siyasi, vakıf ve dernek kuruluşlarında önemli olan üç ana kural vardır. Bir: Kalifiye elemanlar. İki: Finans (ana sermaye.) Üç: Mükemmel bir projedir. 

FETÖ’nün bu hususta ilk attığı adım, Milli Eğitim ve üniversite camiası içinde kendi felsefesine uygun yetiştirdiği elemanları hazırlamak. İkinci adım: Hazırladığı bu kadroları devletin içerisinde kamu kurumlarına kademe kademe ve sessizce yerleştirmek. Üçüncüsü ise: Ciddi Finans elde ederek para problemini kökünden halletmek. 

Bunları tamamladıktan sonra Dördüncü adım olarak: Siyasilere bu mavi boncuğu göstererek, onlara yavaş yavaş yaklaşıp, bu başarılarını parlatıp onlara ulaşmak ve yanına çekmek, yani onları da kendine bağımlı hale getirmek. 

Bakan, Başbakan hatta Cumhurbaşkanı bile olsa kendini onlara takdim ederek kullanılacak şekilde sunup, aslında onları kullanmayı planlamaktır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar