“Sayın Öcalan’a selam olsun” diyen, Apo’nun hainleri

HDP’nin Ankara’da gerçekleştirdiği 3. Olağan Kongresinde havlayan Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan denilen mahlûkların, 12 şehidimizin daha kanı kurumadan, şu anda savaş halinde olduğumuz...

HDP’nin Ankara’da gerçekleştirdiği 3. Olağan Kongresinde havlayan Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan denilen mahlûkların, 12 şehidimizin daha kanı kurumadan, şu anda savaş halinde olduğumuz PKK’nın bebek katili APO’suna, bu ülkede barışın mimarı sıfatını yakıştıran, “Sayın Öcalan’ı buradan saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” diyerek, küstahça böğürmesi, koskoca Türk Milletine ve Türk ordusuna karşı meydan okuma ve kışkırtma yaparak, psikolojik savaşı, şehirde parti kongresinde sürdürmesi, kanlı terör örgütüne açıkça moral vermeye çalışmaktır. Elbette bu karşılıksız kalmayacaktır, şimdiden soruşturma açılmıştır.

Sırrı Süreyya Önder’in daha önce 20 Temmuz 2016’daki meclis konuşmasında da, “Sayın Abdullah Öcalan’a Türkiye mahkûmdur” deyip, Öcalan ile İmralı’daki ilk görüşme günlerinde aldığı talimatı mecliste dile getirerek, APO’nun sözcülüğünü yapmış ve Öcalan’ın ‘Bu ülkede demokratikleşme hayata geçmez ise, darbe gündeme gelir’ sözünü söylemişti.

Bu memleketin, ekmeğini yiyen, suyunu içen, maaşını alan ve mecliste yemin eden bu hainlerin, bu açık ihanetlerinden sonra mecliste bir gün bile tutulmaması lazımdır. Sürünün bekçisi olan çobanın, sürekli uyanık olmak mecburiyeti vardır. Dikkatli hassas gözler ile etrafı tarayıp duracaktır. En ufak bir hain saldırıda, tüfeğini, sopasını eline alıp, sürüsünü korumak mecburiyetindedir. 

Bugün içinde bulunduğumuz vahim manzara ise, etrafımız tamamen kurt, çakal sürüleri ile çevrili olduğu halde, hatta sürünün içine girip de, açıkça uludukları halde bu kurt sürülerine karşı bir şey yapılmaması, aç kurdun iştahını kabartır. Çobanın gafleti, sürüyü perişan eder. Anında çok hızlı bir şekilde tepki vererek, kurdun, çakalın yok edilmesi gerekir. 

Bu hain ve nankör HDP milletvekillerinin, açıkça şu anda savaşmakta olduğumuz PKK, PYD gibi değişik isimlerle, 50 yıldır askerimizi, polisimizi şehit eden, katil sürülerinin başı olan APO ya destan düzmesi ve selam göndermesi, başta ABD, FETÖ haini ve maskeli düşmanlarımız, Suriye’de, Irak’ta, topu ile, tankı ile en ağır silahları ile, en ağır şartlarda bizimle savaşırken dağlara, taşlara APO posterleri konulmuş ve biz de APO elimizde tutsak olduğu halde kendisini değil de, dağdaki posterini bombalayıp, diğer taraftan da Türk milletinin aziz ve gazi Meclisi’nde, çakal sürülerine karşı, (HDP milletvekilleri sayın Abdullah Öcalan diyerek), milletimizin vicdanını kanatan bu hainlere asla fırsat vermemeliyiz. 

APO’nun bu ülkenin ekmeğini yemeye, suyunu içmeye, yaşamaya hakkı yoktur. Şu anda, açıkça dünyanın en uzun soluklu savaşı olarak, dağlarda, taşlarda, binlerce askerimizin PKK, PYD ve ABD’ye karşı, apaçık bir savaş vermektedir. PKK’nın APO’nun talimatlarına göre hareket ettiği bu ortamda, hain çakal sürüsünün hak ettiği cezaya çarptırılması gerekir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar