Savcılarımızın not alması için, hayalet FETÖ’cüleri deşifre ediyoruz

Geçen haftaki yazılarımda dokunulmamış omurga FETÖ’cüleri, unutulmuş olanların isimlerini ve görevlerini, teker teker yazmıştım ve devam ediyorum. Örgütün esas ilk kuruluşundan bu yana, FETO’nun...

Geçen haftaki yazılarımda dokunulmamış omurga FETÖ’cüleri, unutulmuş olanların isimlerini ve görevlerini, teker teker yazmıştım ve devam ediyorum. 

Örgütün esas ilk kuruluşundan bu yana, FETO’nun çekirdek kadroları ve en üstteki FETÖ adına temsilcilik yapabilecek kadar kendilerine itaat edilen isimler, şu anda hâlâ daha takibat altında değil. Mesela Adil Öksüz ile ilgilenildiği ve takip edildiği kadar, gündeme hiç gelmedi. 

Unutulmuş Adil Öksüz’den daha üst kademede olan FETÖ’cüler, Türkiye içinde ve dışında ana görevlerini yapmaya devam etmektedirler. Suat Yıldırım ve arkadaşları, emsalleri, en üst düzeyde tayin heyetinde bulunanlar, şu anda unutuldular veyahut da gündemden isimleri bilinçli olarak çıkarıldı. 

Sakarya Üniversitesi’ndeki bütün FETÖ yapılanmasının organizasyonu, Konya’daki üniversitelerin bütün FETÖ yapılanmasının elemanları, Erzurum Atatürk Üniversitesi’ndeki ilk kadroların örümcek ağı gibi yerleştirilmesi, Ankara’daki bütün FETÖ altyapıları, FETÖ’nün 5-10-15 yıl dizinin dibinde özel olarak yetiştirmiş olduğu, yüksek İslam Enstitüsü ve İlahiyat mezunu mollalar, bu isimler tarafından özellikle de Sakarya Üniversitesi’nde şaibeli bir şekilde master, doktora, doçentlik ve Prof. unvanları kazandırılarak pek çok öğretim elemanları yetiştirilmiş ve Türkiye genelinde değişik üniversitelere, rektör, dekan ve öğretim elemanı olarak atanmıştır. Kamu kurumlarında da hayalet imamlar olarak, değişik görevlerde görevlendirilmişlerdir.

Yakın bir zamanda Sakarya’da daha önceden yine FETÖ’nün trollerinden yetişmiş Prof. Hüdaverdi Adem gözaltına alınmış, bir takım itirafçılık veya pişmanlık yasasından yararlandıktan sonra serbest bırakılmış, yol kenarından ticari bir taksi tarafından, şüpheli bir trafik kazası ile ölü olarak bulunmuştu. 

Bu olay ile ilgili, bu işin arkasında FETÖ olabileceğinin araştırılması gerektiğini yazmıştım. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar