Ölümü düşünmeden yönetenlerin, acımasız dünya hâkimiyetleri

Myanmar’da da, perde arkası aralandı ve yüksek miktarda petrol ve doğalgazın olduğu, zalim ve gaddar Çin’in, diğer yandan acımazsız, işgalci, sömürgeci Avrupa ülkelerinin buraya da hücum etmesi, fakir Myanmar...

Myanmar’da da, perde arkası aralandı ve yüksek miktarda petrol ve doğalgazın olduğu, zalim ve gaddar Çin’in, diğer yandan acımazsız, işgalci, sömürgeci Avrupa ülkelerinin buraya da hücum etmesi, fakir Myanmar halkının buradan sürgün edilmesi, Müslümanlara yapılan bu katliamların, bu sebeple olduğu açıkça ortaya çıktı.

400 bin civarında insanın yerlerinden, yurtlarından sürgün edilmesi, binlercesinin öldürülmesi ki, bunların 200 bine yakınını çocuklar ve bebekler oluşturmaktadır. 

İneklere ve bütün hayvanlara güya saygı gösteren, Dünya Budizminin inek sever dindarları, yüz binlerce insana, hayvan kadar dahi değer vermeyip, nasıl katlettiklerini ve acımasızlıklarına karşı, dinlerinin ve inançlarının kendinden başka insanlara karşı, hiçbir fayda sağlamadığını, insanlığa hiçbir faydası olmadığını, kendilerinden saymadıklarını nasıl paramparça ettiklerini bütün dünya gördü.

Diğer yandan; putperest, Hıristiyan ve paraya tapan Yahudi zalimlerin de, Avrasya coğrafyasındaki petrol ve doğalgazlar için, aynı şekilde milyonlarca kişiyi, hayvan sürüleri gibi katledip, oradan oraya sürdüğü, henüz daha unutulmadan Myanmar’daki katliam ve sürgünlerinde, Budistler tarafından aynı acımasızlık içerisinde yapıldığını görüyoruz.

Ne Doğu’nun işe yaramaz inek taparlarının, ne de Batı’nın puta tapan zalim ve acımasızları, kendisinden saymadıkları insan ırklarına karşı, petrol ve gaz menfaati için ne halden, ne hale insanları süründürdüklerini, hep beraber canlı bir tarih içerisinde bugün görebiliyoruz.

Belki dünyanın menfaati başlarını döndürüp, bütün her şeyin burada bir başarı olarak ele alınacağını düşünenlerin, kalplerine bir ürperti olur diye, Allah’a kitaba inanmadan yaşayan bir zalimin, son anlardaki hissettiklerini anlatacağım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar