Milletimize ve AK Parti’ye layık olmayanların ayıklanması gerekir

Sayın Cumhurbaşkanımızın metal yorgunluğu uyarısından hemen sonra, kabinede yapmış olduğu önemli değişiklik, yukarıdan aşağıya doğru, ne şiş yansın ne kebapçılardan...

Sayın Cumhurbaşkanımızın metal yorgunluğu uyarısından hemen sonra, kabinede yapmış olduğu önemli değişiklik, yukarıdan aşağıya doğru, ne şiş yansın ne kebapçılardan kurtulması ve devam etmesi gerektiğini ve bunun devamının geleceğini düşündürdü.

Gelecek dönemde siyasi kariyerini, makamını vermemek ve işini sağlama almak için, ikili oynayan münafık ruhlu insanların, tek tek parti içinden ayıklanması en önemli yapılacak iş olarak görünüyor.

Geçen ay geçirmiş olduğum kalp ameliyatında, bazı tıbbi şeyleri yoğun bakım sırasında öğrenmiş oldum. Kalp krizi ile ilgilenen doktorlar, acilen ameliyat yapmaları gerektiği halde, ameliyattan önce kan değerlerimin, böbrek ve karaciğer değerlerimin normale dönmesinden sonra, ameliyat yapılabileceğini söylediler ve öyle de oldu.

Önce değerleri normale çevirdiler, vücut direncini ve bütün değerleri düzelttikten sonra, açık kalp ameliyatını yaptılar.

Buradan şunu söylemek istiyorum: AK Parti il, ilçe teşkilatları ve belediyeliklerden başlayarak, bütün kamu kurumları inceden inceye, gözden geçirilerek ciddi bir tasfiye yapılması öncelikli olarak görülüyor.

Bugün halk arasında dahi, son uygulamalardaki, güvensizlik, birbirini yeme, adam kayırma, birbirinin ayağını kaydırma uygulamaları, tamamen adaletsiz ve hakkaniyetsiz olduğuna dair, kamuoyunda bir hassasiyet oluşturdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar