Kripto hakim ve savcıların, devleti yıpratma ve çökertme planları

Henüz deşifre olmamış ve tasfiye edilmemiş gizli FETÖ’cü hakim ve savcılar, yargı sistemine ağır hasarlar vermiştir. Kripto FETÖ’cüler ve işbirlikçileri, bilinçli olarak mağduriyetlere...

Henüz deşifre olmamış ve tasfiye edilmemiş gizli FETÖ’cü hakim ve savcılar, yargı sistemine ağır hasarlar vermiştir. 

Kripto FETÖ’cüler ve işbirlikçileri, bilinçli olarak mağduriyetlere neden olacak kararlara imza atıyorlar. Deşifre olup tasfiye edilinceye kadar örgütten aldıkları talimatlar ile gizli ajandalarını, projelerini uygulayan FETÖ’cü hakimler, son dönemde yargı kulislerinde yine kendi yandaşları ile birlikte hareket ederek, hükümeti zor durumda bırakacak, vatandaşı mağdur edecek ve dehşete düşürecek kararlar vererek, kaosa zemin hazırlıyorlar. 

11.480 ByLock kullanıcısının mağdur olduğunu açıklayamazlar ve pardon deyip mağduriyetlerini gideremezler. FETO’nun özellikle bu ByLock kelimesini (BALYOK) diyerek alay ettiği video görüntüsünü pek çok TV programlarımızda göstermiştik.

Bu alaycı ifadenin çok yakın bir gelecekte, bugünkü gibi ByLock sisteminin çökertileceğine işaret ettiğini, satır aralarında okumuştuk. FETO’nun dediği gibi, işte bu siber saldırının ilk adımıdır. 11.480 kişinin içerisinde, kendilerinin istediği insanları kurtarıp, istediğini mağdur etmiştir ve kalplerde ve kafalarda şüphe uyandırmıştır. Yargıyı ve istihbaratı zan altında bırakarak, muhalefete kontrollü darbe deme yolunu açmış ve hükümetimizi FETÖ mücadelesinde, zaafa uğratıp köşeye sıkıştırmıştır. 

Hâlâ daha onbinlerce ByLock kullanıcısı tespit edilmiş, yazışmaların içeriği ise henüz belirlenememiştir. Bu ne kadar sağlıklı bir tespittir? ByLock’un içerisine kimler dahildir? Kimler değildir? Bunu belirleyen kimdir? 

İşte buradaki bu belirsizlik FETÖ’ye güç ve haklılık kazandırmaktadır. Diğer yandan, Bank Asya, Sızıntı dergisi, Zaman gazetesi, FETÖ üniversite ve okullarının mağdurları, bir şekilde geriye doğru delil olma hususunda sulandırılarak, toplu inkârlara ve kalkışmalara dönüşebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar