Karşılıksız dolar yerine, D8’e katılmak tek kurtuluş yoludur

Baba Bush, oğul Bush, Clinton, Obama derken, Trump hepsinden daha çılgın ve dengesiz bir ABD lideri olarak ihaneti ve ikiyüzlülüğü İslam dünyasına ve Ortadoğu’ya felaketten başka bir şey getirmedi.AB’nin...

Baba Bush, oğul Bush, Clinton, Obama derken, Trump hepsinden daha çılgın ve dengesiz bir ABD lideri olarak ihaneti ve ikiyüzlülüğü İslam dünyasına ve Ortadoğu’ya felaketten başka bir şey getirmedi.

AB’nin Euro’sundan ve ABD’nin Dolar’ından kurtulmadan bize rahat yok. Bir tasma gibi bütün dünyanın boynuna takılmış olan dolar, bütün dünyayı köle gibi sömürmekte ve yönetmekte, bir alet olarak, bir silah olarak kullanılmaktadır.

Obama’dan sonra işbaşına gelen Trump’tan, Dünya siyasetinde ve ticaretinde ne gibi etkileri olur diye beklenirken, işe başlar başlamaz Trump 7 İslam ülkesine kapıları kapattı, vizeleri kaldırdı, hatta göreve başladığı ilk hafta içerisinde, Teksas’ta bir cami basıldı, 6 kişi öldü ve pek çok kimse yaralandı.

Çünkü ırkçılığı körükleyerek ve Müslümanlara karşı yaptığı İslam karşıtı konuşmaları ile açıkça kendi ülkesi içinde ve bütün Dünya coğrafyasında, ABD düşmanlığını daha da yaygınlaştırdı. 

Bu düşmanlığın arkası da gelebilir, bu kadar patavatsız ve ne dediğini ve ne yaptığını bilmeyen bir lider, Amerika’yı bütün dünyanın karşısında bir hedef tahtasına oturttu. Elbette ki İslam dünyasındaki insanların da, elleri armut toplamıyor. 

Amerika’ya karşı her türlü tepkiler olacaktır, belki pek çok yerden ABD vatandaşlarına, ABD mallarına karşı tepkiler ve boykotlar başlayacaktır. Kötü dost insanı mal sahibi yapar dendiği gibi, ABD’nin bu acımasız, açıktan açığa İslam dünyasına yapmış olduğu zulümler kalleşçe davranışlar, D8 ülkelerinin daha da gelişmesine vesile olabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar