İslam dünyası kendine gelinceye kadar bu tiyatroyu yaşayacaktır

1970’li yıllarda F.Gülen İzmir’e geldiği dönemde, İkiçeşmelik semtinde bulunan Komünizm ile Mücadele Derneği ve başında Dr. Baha Kitapçı diye bir sorumlusu vardı. F.Gülen bizi sık sık bu...

1970’li yıllarda F.Gülen İzmir’e geldiği dönemde, İkiçeşmelik semtinde bulunan Komünizm ile Mücadele Derneği ve başında Dr. Baha Kitapçı diye bir sorumlusu vardı. F.Gülen bizi sık sık bu derneğe götürür, Rusya ve Çin’deki Komünist uygulamaların, katliamların görüntülerini içinde bulunduran broşür ve dergileri bize okuturdu. O vahşi katliam görüntüleri ile bizi etkiler, Komünizm ile ilgili içimize korku salardı ve bizi ABD’nin adaletli ve konforlu bir ülke olarak, insan haklarına saygılı olduğunu anlatırdı.

Rusya ve Çin ayakta insanları keser, Amerika ise, uyuşturup narkozlayıp da insanları ameliyat eder derdi. Yani Şer ve Ehvenişer manasında, bizi yavaş yavaş Amerikan yandaşı ve Amerikan sempatizanı olmaya ikna etmeye çalışırdı. 

Bugün de görülüyor ki; Hain ABD’nin ve AB ülkelerinin, Haçlı ittifakı ile İslam dünyasında petrol uğruna Irak, Suriye, İran, Afganistan ve Arap baharı söylemleriyle, Fas, Tunus, Cezayir ve Libya gibi ülkelerde yaptığı katliamlarla, böl, parçala, yut planlarıyla hiçbir şekilde dünyanın hesap soramadığı, en son Myanmar’da, Arakan’da, Banladeş’te bir milyona yakın Müslümanın bir yerden bir yere sürgün edilmesi, ABD ve BM kılını bile kıpırdatmazken, her tür dinden ve mezhepten Türkiye’ye iltica edenlere karşı tribünlerden seyredenler, Suriye’de birkaç yüz kişinin kimyasal silah kullanıldığı bahanesiyle, daha ilk günden binlerce kilometreyi vurabilecek en son teknolojik füzeleri ile Suriye’yi vurmaya başladı. 

4 milyon insanın PKK, PYD, DAEŞ eşkıyalarının katliamları ile onları besleyip büyüten ve zavallı insanlara musallat eden ABD ve AB, sanki kendisi değilmiş gibi, utanmadan kimyasal silah yalanı ile elbirliğiyle Suriye’den pay kapmak için bilek güreşi yapıyorlar. 

Kullandığı kuklaları devreden çıkarıp, doğrudan sahneye çıkarak kendi yöntemleriyle, bu ülkeyi parçalamak üzere, bir masada pasta keser ve dilimler gibi, dilimlemeye başladılar. Şu anda Suriye›de yapılan güya kimyasal silahtan, zavallı Suriye vatandaşını korumak üzere ateşlenen füzeler, insanlık hayrına yapılıyor gibi gösterilse de, artık vekalet savaşları, asalet savaşları olarak, Batı dünyasının yeni bir Haçlı Seferi olarak algılanmalıdır. Yakın tarihte 4 milyona yakın insanın Suriye’den Türkiye’ye sığınmasını, tribünlerden seyreden ABD, İngiltere, Fransa, 4 milyon insanı 8 seneye yakın bir zaman içerisinde ve yüz binlercesinin de kaçarken veya hastalıklardan ölmesine seyirci olarak bakarken hiç kılı kıpırdatmaması, bu kimyasal silah yalanını açıkça ortaya çıkarmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar