İdlib için Tahran’da yapılan toplantıdan kolay bir başarı beklememeliyiz

Ulu çınarların ve ağaçların bulunduğu yeşil ormanda, şırıl şırıl suların aktığı vadide, bütün hayvanlar mutlu bir şekilde yaşarken, ormanda dolaşan Kurt kardeş o...

Ulu çınarların ve ağaçların bulunduğu yeşil ormanda, şırıl şırıl suların aktığı vadide, bütün hayvanlar mutlu bir şekilde yaşarken, ormanda dolaşan Kurt kardeş o günkü nafakasını aramak için ormanın derinliklerine doğru yürürken, birden tıkır tıkır çalışan bir daktilo sesi duymuş ve o tarafa doğru yönelmiş. 

Bir de bakmış ki Ulu Çınarın kovuğunun yanında, pembe tavşan masasının üstünde daktilosunu koymuş, yazı yazmaya uğraşıyor. Kurt merakla sormuş, tavşan kardeş ne yazıyorsun?

Tavşan demiş ki: Belli bir zaman sonra tavşanların ormanı yöneteceğini ve Ormanın kralı olacağının tezini hazırlıyorum. Kurt gülmüş, böyle bir şeyin olabileceğine gerçekten inanıyor musun?

Tavşan elbette inanıyorum: Peki doktora tezinde sana yardımcı olan hocan kim? Yanındaki ağacın kovuğunda oturan kişidir. Kurt hayretle kimdir o demiş? İçeriye gir de gör, benim tezimde yardımcı olan hocamı gör. Kurt merakla içeriye doğru yönelmiş, bir bakmış ki ayak ayak üstüne atmış, ağzında bir kürdanla dişlerini karıştıran Aslan Kral’ı görmüş. 

Kurt hayrete ve dehşete düşmüş, Aslan da kendi ayağıyla gelen Kurt’u bir pençede yere sermiş. Biraz sonra oradan geçmekte olan Tilki de, Tavşan’a burada ne yaptığını sormuş? Oda Ormanı Tavşanların nasıl yöneteceğine dair tez çalışması yaptığını söylemiş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar