Hain Siyonist İsrail mutlaka durdurulmalı, cezalandırılmalıdır!!!

1948 yılında kurulan Siyonist İsrail devletinin sinsice toprak işgalleri yaparak, Filistinlilerin elinden %90’ını aldığı ve adeta bir esir kampı haline getirdiği Gazze’de, bütün dünyanın gözleri...

1948 yılında kurulan Siyonist İsrail devletinin sinsice toprak işgalleri yaparak, Filistinlilerin elinden %90’ını aldığı ve adeta bir esir kampı haline getirdiği Gazze’de, bütün dünyanın gözleri önünde, yüzlerce alınan BM kararlarını çiğneyerek, sadece ABD’nin desteklediği Siyonist İsrail devleti, aralıksız zulüm ve katliamlarına devam ediyor.

Ezanı yasaklayan, Mescid-i Aksa’yı basıp çamurlu botlarıyla kirleten, Kur’an-ı Kerim’leri yerlere atan, İslam dünyasının bütün milletlerine meydan okuyan tavırlarıyla, müminlerin ilk kıblesi olan bu kutsal beldemizi, tamamen kendi eline geçirmeye çalışan İsrail, ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını Gazze sınırında protesto eden Filistinlilere, İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu 59 Filistinli şehit oldu, 2771 Filistinli yaralandı. 14.05.2018 de yapılan bu büyük zulmün üzerinden henüz 3 ay geçmemiş iken, toplumun balık hafızasından silindi ve unutuldu.

Filistinli Müslümanlara yıllardır yapılan baskılarla, sistemli bir şekilde korkutularak ve sindirilerek, Ürdün ve Suriye’ye sığınmacı olarak yönlendirme projesi uygulanmaktadır. Önce yapmış olduğu ablukalar, füzelerle vurmalar ve katliamlar, İslam dünyasında derhal tepkilere sebep olurken, koordine olup İsrail’e karşı tavır alma ve tetikleme meydana getirirken, bu koordinasyonu bozmak için derhal geri adım atar gibi yapıp ateşkes anlaşması istemektedirler. Bu hain ve zalim Yahudi devletinin karakteristik iki ileri bir geri politikasıdır.

Bu politikayı yıllarca uygulayarak, Filistin nüfusunun %90’ını göçe zorlamış ve toprağını ele geçirmiştir. İslam dünyasındaki bu tutukluk ve suskunluk, Arap Ligi’nin açıkça korkaklığı ve tereddütlerini, hatta ABD’den çekinen ülkelerin, Filistin davasını savunmakta geri adım attığını görüyoruz. Bu çok yanlış bir davranış ve vahim bir hatadır, tarih ve ümmet bunu asla affetmez. 

Filistin davası hiçbir devlet olmasa da, Kudüs davası konusunda herkes sussa bile Türkiye susmaz, Türkiye Filistin ve Mescid-i Aksa davasını Alem-i İslam adına savunmaya devam edecektir. Dışişleri Bakanımız bunu bütün dünyaya resmen ilan etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar