FETÖ’nün özelleştirilmiş büyükelçilik teşkilatları

12 Ekim Perşembe günkü yazımda, FETÖ’nün 100’den fazla Fahri başkonsolosları olduğunu belirtmiştim.Bu Fahri başkonsoloslar, FETÖ’nün özellikle zengin işadamlarından, örgüte büyük...

12 Ekim Perşembe günkü yazımda, FETÖ’nün 100’den fazla Fahri başkonsolosları olduğunu belirtmiştim.

Bu Fahri başkonsoloslar, FETÖ’nün özellikle zengin işadamlarından, örgüte büyük katkıları olan, uzun yıllar FETO’ya hizmet edip, sadakatini ispat etmiş olanlardan seçilir. 

FETO tarafından bu bir ödüllendirilme ve yüksek görevle görevlendirme, o ülkede genel vali veya gizli imam olmak gibidir. (Tıpkı masonluktaki teşkilatlanma da olduğu gibi.)

Bu son Amerikan konsolosluğundaki Metin Topuz hadisesi açıkça gösterdi ki, bütün büyükelçiliklerde ve yabancı ülkelerdeki FETO Fahri başkonsoloslukları, FETÖ adına diğer ülkelerin büyükelçilikleri ile irtibata geçmekte ve özel statüler elde ederek, o ülkenin içerisinde özel bir FETÖ Büyükelçilikleri oluşturmaktadırlar.

Türkiye’nin resmi Büyükelçiliklerinden daha faal bir şekilde, FETO’nun Fahri başkonsoloslukları, Türkiye’nin büyükelçiliklerinin önünü kesmektedir. Türkiye içerisinde klasik olarak FETO araştırmaları yaparken, Bylock, Bank Asya, Zaman Gazetesi, Sızıntı Dergisi vs kriterler ile meşgul olurken, FETÖ’nün esrarengiz yurtdışı yapılanmalarını gözden kaçırmamalıyız.

Yeni açmış olduğu televizyon, internet siteleri, yabancı medya kuruluşları ile ve istihbarat teşkilatları ile lobiler oluşturarak karalama kampanyaları aralıksız ve dozunu artırarak Türkiye aleyhtarlığına devam etmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar