FETÖ’nün kırmızı ve gri listelerine yapılacak operasyonları bekliyoruz!!!

MİT yapmış olduğu operasyonda, FETÖ üyelerinden İsa Özdemir’i Azerbaycan’da, Salih Zeki Yiğit’i de Ukrayna’da yakalayarak özel bir uçakla İstanbul’a getirdi. Almanya’da ve Balkan ülkelerinde...

MİT yapmış olduğu operasyonda, FETÖ üyelerinden İsa Özdemir’i Azerbaycan’da, Salih Zeki Yiğit’i de Ukrayna’da yakalayarak özel bir uçakla İstanbul’a getirdi. 

Almanya’da ve Balkan ülkelerinde daha önce yakalanmış olan FETÖ’nün her seviyedeki insanlarını Türkiye’ye getirmek gerçekten başarılı olsa da, bu ahtapot kollarının birkaç tanesini kesmek ve hangi seviyede olduğunu bilmeden yakalamak, FETÖ’nün beynini, gözünü, kalbini yok etmek anlamına gelmez. 

PKK mücadelesinde olduğu gibi FETÖ’nün yüzbinlerce örgüt elemanından birkaç tanesini yakalamak, belinin kırıldığı manasına gelmez. Örgüte ait binlerce, on binlerce elemandan hangisinin hangi seviyede hayati görevleri olduğunun tespiti ve listeleri yapılıp, bir yol haritası ile şahısların gri, kırmızı listelerine göre peşine düşülmesi gerekir. 

Bu kadar kalabalık bir örgüt yapılanmasında, 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen, Almanya’yı yeni bir merkez yapılanması konusunda, çabalarına hız kesmeden devam ediyorlar. 

Darbe girişiminden sorumlu olduğu şüphesiyle Türkiye’de aranan pek çok FETÖ’cünün Avrupa ülkelerine ve en çokta Almanya’ya kaçtığını, örgüt kendi üyeleri tarafından da Alman medyasına verdikleri demeçler de, bunu doğruluyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar