FETÖ’nün esrarengiz stratejileri ve aile boyu terör örgütü faaliyetlerini anlamak

FETÖ bugüne kadar nevi şahsına mahsus bir harekettir ve hiçbir hareketin kopyalanması değildir. Dünya çapında bir stratejiyle hareket etmektedir. FETÖ’ye katılan kadroların hepsi, eşleri, çocukları, aile...

FETÖ bugüne kadar nevi şahsına mahsus bir harekettir ve hiçbir hareketin kopyalanması değildir. Dünya çapında bir stratejiyle hareket etmektedir. FETÖ’ye katılan kadroların hepsi, eşleri, çocukları, aile yakınları itibariyle, bu yapılanmanın kadrolu elemanlarıdır.

En son gündeme gelen İstanbul’da yakalanan Enes Özcan, dünya çapındaki FETÖ’nün dahi kontrol edemediği, para kasası olan Mustafa Özcan’ın oğludur. Bugüne kadar değişik vesilelerle anlatmaya çalıştığım halde, örgüt üyelerinin yakınlarının da, 2’nci, 3’üncü derecede gizli trolleri olduğunu izah edemedim ve inandıramadım.

Bu hususta suçun şahsa ait olması karinesi ile bunlar hep masum görünerek, babalarının, eşlerinin ve kardeşlerinin görevlerini sürdürmeye devam ettiler. Türkiye ABD’ye binlerce evrak göndererek FETO’nun iadesini istedi. Adalet bakanı Amerika’ya gidip, FETÖ ile ilgili müracaatını yaparken, örgütün en önemli yakalanması gerekli olan isimlerinden Prof.Şerif Ali Tekalan, ABD’nin Teksas eyaletinde, en büyük üniversitesine gözümüzün içine baka baka rektör tayin edilerek adeta ödüllendirildi.

Şerif Ali Tekalan, FETÖ’nün Türkiye’de ilk açılan Fatih Üniversitesi’nin rektörüdür. Talebeliğinden itibaren FETÖ elemanıdır. Şerif Ali Tekalan’ın Türkiye’de Fatih Üniversitesi’nden mezun olan oğlu Tarık Tekalan, Suriye devlet başkanı Esed’in bir numaralı finans kaynağı, AKAD ailesinin kızı ile evlendirildi. Bu kesinlikle FETO’nun planlamış olduğu gizli talimatla, stratejik bir evliliktir ve kesinlikle tesadüf olamaz. Diğer örgüt elemanlarının ve çocuklarının planlandığı EVLİLİKLER gibidir.

Kırklareli Üniversitesi’nde para işlerini organize eden, üniversitenin önemli bir yöneticisi olan Musap Kuru, örgütün önemli isimlerinden olan Şeref Kuru’nun oğludur. Yakalandıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılınca, yurtdışına firar etmiş ve Avustralya da, örgüte hizmete devam etmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar