FETÖ, Yunanistan ve İsrail işbirliğinden gelebilecek tehlike!!!

Darbe hareketi ile Adil Öksüz’den, ABD konsolosluğundaki casusluk faaliyetinden dolayı Metin Topuz’un isminden medyamız ve halkımız, yeni haberdar oldu ve günlerce bu isimler üzerinde konuşuldu. Adeta bunların yakalanması ile...

Darbe hareketi ile Adil Öksüz’den, ABD konsolosluğundaki casusluk faaliyetinden dolayı Metin Topuz’un isminden medyamız ve halkımız, yeni haberdar oldu ve günlerce bu isimler üzerinde konuşuldu. Adeta bunların yakalanması ile örgütün tamamı ve darbenin nedeni çözülmüş olacağı algısı kamuoyunda oluşturuldu.

Halbuki 2005 ve 2006 yılındaki kitaplarımda, haftalık, Aydınlık, Töre, Tempo ve Nokta dergilerin de isimleri ile beraber, resimlerini ve hangi görevlerle ileride neler yapabilecekleri hakkında teferruatlı bilgiler vermiştim.

Yaptığım röportajlar ve canlı yayınlar ile Milli İstihbarat Teşkilatına, 2014’ün 10. ayında İzmir Ankara, İstanbul ve Kırklareli’nde vermiş olduğum bilgilerde, örgütün üst düzey 74 önemli imamının ismi ile 200’e yakın halktan olan FETÖ mahrem hizmet ünitelerinin, mahrem yapılanmanın faaliyetlerini, fotoğrafları ile beraber vermiştim.

Yunanistan imamı Recep Uzunallı, İsrail imamı Harun Tokak, bunlar Adil Öksüz’den ve Metin Topuz’dan çok daha tehlikeli önemlidir ve Adil Öksüz ile Metin Topuz’un hocaları durumundadır. Diğer 74 büyük FETÖ’nün üst düzey yöneticileri de, devletin eline 10-12 yıl önce tarafımdan verilmişti.

En son 2014’de verdiğim bu isimlerin çoğunun, 2015’in 10. ayında yurtdışına kaçmış olduğu anlaşıldı. 2015’in 10. ayına kadar da Türkiye’de durabilme cüretkarlığını ve küstahlığını, cesaretini göstermişlerdir.

Bunların hepsinin hangi ülkede olduğu ve yaptıkları faaliyetler de bellidir. En son Almanya’daki satın aldıkları MC televizyonunun, (adını değiştirip MERİH televizyonu olarak yayın yapmaktadırlar.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar