FETO ve Harun Tokak, havralar ve kiliselerle işbirliğini anlatıyor

FETÖ’nün kendi sayfasında ve yeni satın aldıkları Almanya’dan yayın yapan MC televizyonunda, 7/24 dünyayı dolaşan ve beyin takımından olan, 2005 yılında isimlerini verdiğim gezen ağabeyler...

FETÖ’nün kendi sayfasında ve yeni satın aldıkları Almanya’dan yayın yapan MC televizyonunda, 7/24 dünyayı dolaşan ve beyin takımından olan, 2005 yılında isimlerini verdiğim gezen ağabeyler yaptıkları programlar ile  konuştukça batıyor ve bütün pisliklerini ortaya döküyor. İçlerinde sakladıkları ihanetlerini alenen itiraf ediyorlar.

300 civarında olan bu gezen ağabeyler, dünya çapında örgütledikleri hayalet yapıyı dolaşarak, bir taraftan narkozlayıp, diğer yandan da teftiş ediyorlar. Ayrıca televizyon programları ile başta FETO, Osman Şimşek, Harun Tokak, Mustafa Yeşil, Mehmet Ali Şengül, Abdullah Aymaz, Ekrem Dumanlı, Ahmet Kurucan, Bahattin Karataş gibi ahmak hainlerin, itiraflarını gösteren videolarını seyredince, insanın dehşete düşmemesi mümkün değil.

Harun Tokak alenen şunu diyor: Yurtdışına kaçan arkadaşlarımız, kaçtıkları yerlerde, havralarda, kiliselerde, sinagoglarda misafir ediliyorlar ve oralarda ağırlanıyorlar. Kendilerine ekstradan bir yer hazırlanıncaya kadar, Türkiye’den firar eden bu hainler, hicret dedikleri bu kaçışlarını minarelerinden Ezanlar okunan, Sahabe’ler ve şehitler yurdu olan Anadolu’dan kaçıp, kiliselerin havraların himayesinde saklandıktan sonra, işbirliği yaptıkları istihbarat örgütleri tarafından krallar gibi karşılanıp, önemli yerlere yerleştiriliyorlar.

Bu Harun Tokak’ın açık ifadesi, özrü kabahatinden büyük bir açıklamadır ve aleni bir itiraftır. Yine FETÖ’nün son konuşmalarında saçtığı zehirler içerisinde, başta Almanya’nın, Fransa’nın, Hollanda’nın ve Belçika ülkelerinin, yüz binlerce Türkiye’den kaçanları bir muhacir gibi karşılayıp, Kale kapılarını ardına kadar açıp içeriye aldıklarını, daha yüz binlerce kişi gelse, bu ülkeler tarafından canla başla karşılanıp alınacağını, iftihar ederek görüntülü sohbetlerinde, dünyaya duyurmaya çalışıyor ve örgütü cesaretlendirmek için elinden geleni yapıyor. 

Fakat zalim ve acımasız ABD ve AB’nin paramparça ettiği, kan gölüne çevirdiği milyonlarca mülteciden 1000 tanesini bile almak istemiyor. Bu çifte standartın ABD ve AB tarafından FETÖ’ye şeref madalyası olarak göğsüne takılması lazım. FETÖ BUNUNLA İFTİHAR ETSİN.

Türkiye aleyhindeki bu ülkelerin onlara kıymet vermesi ve kapılarını açması, ihanetlerinin de onlar için ne kadar önemli olduğu; ne derece önemli bir iş ortağı olarak kullanılacaklarının alameti olduğunu, kendi ağzıyla ifade ediyor. Buna özrü kabahatinden büyük denmez de, ne denir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar