FETÖ ve Darbe Araştırma Komisyonu neyi bulmuştur!!!

Tarih karşısında bazı olayların üzeri örtülmeden geçiştirilmemesi için kamuoyunda unutulmuş bazı olayları, tekrar tekrar gündeme getirip paylaşıyorum. Mesela FETÖ ve darbe meclis araştırma...

Tarih karşısında bazı olayların üzeri örtülmeden geçiştirilmemesi için kamuoyunda unutulmuş bazı olayları, tekrar tekrar gündeme getirip paylaşıyorum. 

Mesela FETÖ ve darbe meclis araştırma Komisyonu, FETÖ ve darbe mücadelesinde neyi ortaya çıkarabilmiştir? Bu çalışmanın ne faydası olmuştur?

Komisyon Başkanı’nı aradığım halde, maalesef beni ifadeye çağırmadı. Pek çok gazeteciyi ve konu hakkında derinlikli bilgileri olmayan kişileri çağırdığı halde, ısrarla beni komisyona çağırmadı ve kamuoyundan uzak tutmaya gayret sarf etti. 

FETÖ elemanlarının felsefesinin iyi anlaşılması gerekir. Örgütün sinsi çalışmalarını ve acımasızlığını görmeden, mücadele etmek imkansızdır. 

İşte tüylerinizi diken diken edecek 22 ay önce tutuklanan, HSYK 1. Dairesi Başkanı İbrahim OKUR hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, İbrahim OKUR hakkında örgüt üyesi ve yöneticisi olmak suçunu işlediği iddiasıyla, 22,5 yıla kadar hapis cezası istendi. OKUR 23 Temmuz’da, Yargıtay 9. Dairesinde yargılanmaya başlayacak. Yargı yapılanmasının içerisinde FETÖ mensuplarının bütün altyapısını ilk defa kuran ve en eski imamlardan olduğu bilinen ve yakalanan, tutuklanarak cezaevine konulan Hakimler Savcılar Kurulu 1. Daire Başkanı İbrahim OKUR hakkında hazırlanan iddianamede, çözümlenen Bylock içerisinde görüştüğü kişi ile şöyle bir konuşması var. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar