FETÖ ve ABD, bütün İslam alemini ve dünyayı karşısına aldı

BM oylaması, bütün dünya tarafından ABD hakkında bir turnusol görevi yapmış olarak hainliğini, zalimliğini ve hukuksuzluğunu tescillemiş oldu. Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin davasındaki...

BM oylaması, bütün dünya tarafından ABD hakkında bir turnusol görevi yapmış olarak hainliğini, zalimliğini ve hukuksuzluğunu tescillemiş oldu. 

Aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin davasındaki haklılığını, ABD’nin sahtekarlığını ve yaptığı bütün dayatmaların sadece İslam alemi için değil, insanlık alemi için de bir kötülük, huzursuzluk, gaddarlık ve bencillik olduğunu bütün dünyaya açıkça göstermiş oldu.

Oylamaya karşı FETÖ ve sözcüleri hiçbir açıklamada bulunmadan, zımnen olayın ABD taraftarları olduklarını onayladılar.

Trump rakiplerini kündeye getirmek isterken, kendisi alta düştü, rezil rüsva oldu. Kendi çıkarları için ve halkının % 50’den fazlası domuz gibi aşırı beslenmekten obez olan, rahat ve konfor içinde olup, dünyanın diğer yarısındaki insanların hak ve hukukunu gasp edip, onları sürüler halinde oradan oraya mülteci durumunda sevk ederken, bu bizim açıkça hakkımızdır diyecek kadar dünyaya meydan okuması, gurur ve kibirleri onları rezil ve rüsva etti.

ABD artık dünyanın en zalim, gaddar bir ülkesi, en acımasız ve firavun gibi gurur ve kibir içerisinde olan ahmak, bunak ve kumarbaz bir başkanın yönettiği sevimsiz bir ülke olarak, bütün dünyada damgalandı. Kendini aklaması ve kendine yeni müttefikler bulması, hatta NATO’daki tutumunu devam ettirebilmesi mümkün olmayacak kadar itibarını ve güvenini kaybetti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar